Тези зодии да се готвят за любовни проблеми през август

  • 02 август 2016 09:20

  • 33755
  • 1
Тези зодии да се готвят за любовни проблеми през август
©

ОВЕН

Несемейните може да решат, че са срещнали най-сетне мечтания партньор, с когото да свържат живота си, но заради невъзможната безпристрастна преценка ще се разочароват бързо. По-добре е да се впускат във флиртове, а да изчакат подходящото време. Ако имате намерение да сключите брак през август, подходящите дати са 12 и 26 август (петък - ден на Венера) или 21 и 28 август (неделя - ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните може да срещнат подходящия партньор по време на почивка или делово пътуване и да бъдат щастливи, а ако имат стабилна връзка, месецът е идеален да сключат брак. Ако сте решили да сключите брак, подходящите дни са 5 и 19 август (петък - ден на Венера) и 7 и 21 август (неделя - ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните да бъдат предпазливи към запознанствата, защото преценката им може да е импулсивна и да се окажат обвързани с неподходящ партньор. Ще си създадат сериозен проблем, ако са дали прибързано обещание за годеж или брак. Ако имате намерение да сключите брак подходящите дни са 19 и 26 август (петък - ден на Венера) или 28 август (неделя - ден на Слънцето).

РАК

Несемейните да не бързат със създаване на семейство, освен ако не са срещнали духовно близък партньор и той е издържал проверката на времето. Не е изключено тази нова любов, връхлетяла ги внезапно, да промени из основи живота им. Подходящите дати за сключване на брак са 5 и 12 август (петък - ден на Венера) или 7 и 21 август (неделя - ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните имат шанса да срещнат най-сетне мечтания богат партньор, с когото да свържат живота си, но ще са щастливи само ако наистина единствената им мечта в живота е да сключат брак по сметка. Ако имате намерение да сключите брак през август, подходящите дати са 26 август (петък - ден на Венера) или 7 август (неделя - ден на Венера).

ДЕВА

Несемейните да бъдат предпазливи към запознанствата, защото може да се окажат неподходящи и разочароващи още преди края на месеца, но не е изключено да са дали обещание за брак и да се окажат в трудна ситуация. Тези които вече са срещнали истинската Любов да обявят годежа си. Подходящите дати за сключване на брак са 12 август ( петък - ден на Венера) и 21 август (неделя - ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните да не се впускат във флиртове, за да не се окажат оковани във веригите на нечии чувства, особено ако са обвързани с по-ревнив от тях партньор. Преценката ви за хората е подвластна на емоцията. По-добре е да не рискуват със сериозно обвързване. Месецът не е подходящ за сключване на брак. Компромисните дати са 5 и 12 август (петък - ден на Венера) или 14 и 21 август ( неделя - ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните ще се влюбят и може неочаквано да вземат решение за създаване на семейство, но ги съветвам да не са прибързани, дори и ако са много влюбени и готови на всичко, за да са с партньора си. Подходящите дни за да сключите брак са 5 август ( петък - ден на Венера) или 14 август (неделя - ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните може и да имат късмет с интересни запознанства, стига да осъзнаят, че брак по сметка не винаги е щастлив. Подходящите дати за подпис под брачно свидетелство са 19 август (петък - ден на Венера) или 26 август (неделя - ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните, които имат сериозна връзка може да вземат решение за създаване на семейство. Всички, създали нова връзка, не бива да избързват с решението си за годеж или брак. Ако сте решили да сключите брак, подходящите дни са 5 август (петък - ден на Венера) или 7 август (неделя - ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, които още не са срещнали любовта на живота си може да се влюбят, но не бива да разчитат, че ще живеят хармонично, ако решат прибързано да сключат брак. Не бива да се поддават на натиска на техните роднини, нито да се женят на инат. Те ще са нещастни, никой друг. Подходящите дни за сключване на брак са 12 август (петък - ден на Венера) или 28 август (неделя - ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните може да срещнат любовта. Тези които вече са я срещнали, може дори да обявят годежа си, но само ако са убедени, че това е тяхната половинка и действията им не са плод на импулсивно решение. Решите ли да създавате семейство, бъдете убедени, че няма неясноти в отношенията ви. Месецът е добър за сключване на брак, а подходящите дни са 5 и 12 август (петък - ден на Венера) или на 14 и 28 август (неделя - ден на Слънцето)

Последвайте канала на

Росица Валентинова
33755 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
марги

2016.08.04 | 21:38

1
Защо пускате такива простотии?

Добави коментар

Водещи новини