Астро съветът днес: Не вземайте важни решения под въздействието на емоции

  • 01 август 2016 06:57

  • 6379
  • 0
Астро съветът днес: Не вземайте важни решения под въздействието на емоции
©

Днес прекрасната Венера се намира в приятелските обятия на Уран (тригон). Влиянието от аспекта ще продължи още няколко дена. Това взаимодействие ще донесе нови и нестандартни идеи, както в деловата, така и в личната сфера.

Предстоят за мнозина интересни и необичайни запознанства, приятни новини, блестящи перспективи. Хармоничната обстановка обещава повишена чувствителност, възприемчивост и възможни неочаквани обрати в личните отношения. Хората ще са склонни да постъпват оригинално, да експериментират или да се влюбят от пръв поглед, ще бъдат по-проницателни и възприемчиви към всичко ново. При това любовните и семейните отношения могат да станат доста свободни. Не следва да се вземат важни решения под въздействие на такива емоции, тъй като този аспект няма да продължи дълго време, а последствията могат да останат за цял живот.

Луната през седмицата ще се движи през знаците Рак, Лъв (новолуние) и Дева и Везни (първа четвърт).

В обедните часове ще се насладим на хармоничния аспект на Луната и Юпитер. Подходящо е за финансови и юридически дела, за зачатие, за подобряване жизнените условия в семеен кръг. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници.

Бодрост и добро настроение за всички, особено за Телец, Дева, Скорпион, Риби.

Напрегнат ще е периодът, особено късния следобед за кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог. Оформя се квадратура между Луната в Рак и Уран в Овен. Повишена опасност от получаване на травми, емоционални сривове. Повишена нервност, възбудимост, лесна раздразнителност, импулсивност, емоционална неустойчивост, което води до влошаване на физическото състояние. Възможно е масова поява на безсъние. Проблеми в общуването.

28-ми лунен ден е един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Сам Бог благославя подобни деяния. 28-ми лунен ден е изпълнен с мистика. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Този лунен ден още носи неизменно успех в делата. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Не просто „правене на любов”. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът - мъжествен.

Бизнес – по-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6379 0

Свързани новини

Водещи новини