Получаваме различни енергии от дърветата, затова е добре да общуваме с тях

  • 01 юли 2016 11:47

  • 3294
  • 0
Получаваме различни енергии от дърветата, затова е добре да общуваме с тях
©

Получаваме различни енергии от дърветата, затова е добре да общуваме с тях.

Едни ни успокояват и отвличат от тежките мисли, други ни ободряват и ни зареждат с енергия, трети лекуват. Във времето, когато Марс, който отговаря за либидото и се намира в сексуалният знак Скорпион до 1 август, особено подходящи са следните:

Ябълката пробужда женската сексуалност и чувственост. Ако спите под ябълково дърво през лятото, ще се заредите с еротично желание и сила. Ако млада девойка заспивайки под него усилено мисли върху образа на желания мъж, то тя може да сънува годеника си.

Бряст- поддържа и дава сила на мъжете в техните начинания, но само на тези, които са готови да се изправят срещу всички предизвикателства и никак не обича неудачниците. Някога рицарите носели със себе си копия от бряст, за да им носят сила, успех и вдъхновение.

Кипарис- дава на мъжа сексуална сила, засилва половата му активност, лекува импотентността. Внася хармония в семейните отношения, но само чрез мъжа. Казва се, че при личен контакт с дървото, мъжът придобива особен ореол, който го прави неотразим и неустоим. Кипарисът е отзивчив и всеки, който се обърне с молба за помощ ще я получи. Смята се, че изпълнява и желания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3294 0

Свързани новини

Водещи новини