Астро съвет за днес: Вслушвайте се в усещанията си

  • 16 юни 2016 06:28

  • 12548
  • 0
Астро съвет за днес: Вслушвайте се в усещанията си
©

Луната прави тригон с Нептун. Във времето от 15:41ч до 17:41ч ще се изпита неговото влияние.

Това е добър начин да абсорбираме от фината енергия, която Нептун ни предлага. Трябва да я приемем спокойно. Аспектът носи интелектуално вдъхновение и стимулира усилено въображението. Подходящо за занимания с музика, изкуство, творчество. Нашата сигурност ще дойде от вътрешните, себеутвърждаващи се източници. Това може да не се забелязва, защото е под скритото влияние на Нептун. Нещо много лично в нас е готово да претърпи някаква промяна. Извисяване на нашите чувства. Ставаме по-открити към потребностите на другите. Време, в което е необходимо да се отдръпнем от външната суматоха на околния свят. Период за самовглъбяване и размисъл.

Луната е в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието на човек, пробужда странни предчувствия и лишава от способността да се контролират емоциите. Силно уязвима е пикочо-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя. На организма може да не му достига желязо, затова е подходящо да се консумират червени плодове и зеленчуци. Уязвими са половите органи, затова е добре да има полово въздържание. Също така бременните жени да бъдат много внимателни и да не се натоварват с нищо.

12-я лунен ден обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдем милосърдни, за да не бъдем лишени ние от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции, да има спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава. Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано с материални придобивки. Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови. Сънищата сега не заслужават да им се обръща внимание. Да не се претоварва сърцето физически и емоционално.

Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12548 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини