Как да задействаме късмета в събота?

  • 04 юни 2016 15:45

  • 7253
  • 0
Как да задействаме късмета в събота?
©

Управителят на съботата, строгият Сатурн е планета на ограниченията и ни призовава да въведем в порядък делата си, отношенията си, чувствата, желанията и мислите. Много хора разбират в този ден колко излишни неща има около тях и се стремят да се избавят от тях.

Съботата е най-добрият ден за пасивен отдих, тъй като всяко движение е противно на бавния Сатурн.

Най-добрият способ да се почувстваме щастливи в този ден е да ограничим своите потребности, да се стараем по-малко да ядем и да говорим, по-малко да придаваме значение на своите желания и настроение. Благодарение на енергията на Сатурн съботата можем да я наречем спокойно ден на ограниченията.

Старайте се да говорите по-малко и избягвайте дългите речи и обяснения. Не произнасяйте излишни думи и фрази, нямащи пряко отношение към обсъжданите въпроси, не трябва да разказвате за своите преживявания и несгоди. Ако отидете на гости, не се задържайте дълго време. Много е изгодно в събота да ходите по магазини, тъй като Сатурн ви ограничава и няма да ви позволи да изхарчите много пари и да купите нещо излишно. Сатурн символизира кръста, който ние носим в живота си. Сатурн - това е съдба, карма, дълг. Не наказвайте децата си в събота, не ги ругайте, не ги критикувайте, не добавяйте в живота на хората още повече горчивина.

По-скоро обратното, по-добре се постарайте да подсладите живота им, поднесете им подарък, кажете им ласкава дума. За да не изпитват околните напрежение от вашето присъствие, не им напомняйте за техните отговорности и правила за спазване. Бъдете предимно честни и не допускайте измама и лъжи. В този ден е добре да покажете уважение към традициите, към по-възрастните роднини и хора. Сатурн ни помага да повярваме в своите сили.

Прогонете гордостта от себе си. Съботата е още ден на изпитанията. Гладуване или строга диета в събота е много ефективна за отслабване, тъй като Сатурн не търпи излишества. Тя не само действа благоприятно на състоянието на костите и кожата, но и повишава защитните функции на организма, укрепва организмът като цяло.

Особено полезен е масажът на лицето и шията. Ще изглеждате значително по-добре след физически упражнения този ден. Не използвайте мазни кремове. Голяма полза носят пилинг - кремовете, различните видове тоник и лосиони за лице и стягащите маски.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7253 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини