Астро съвет: Най-добрият ден за откриване на фирма е 10 лунен ден

  • 01 юни 2016 18:26

  • 5647
  • 1
Астро съвет: Най-добрият ден за откриване на фирма е 10 лунен ден
©

В една и съща сграда се намират офисите на две търговски фирми. Едната непрекъснато е спохождана от неприятности и проблеми. Ту крадци разбиват офиса и отмъкват парите от касата, ту поради вирус в компютъра е затрита цялата информация, ту разни други неща се случват. А на другата във всичко й върви по мед и масло.

Първата фирма е регистрирана в 9 лунен ден, а втората в 10 лунен ден. Както виждате само един ден ги дели, а каква голяма разлика за сполуката има.

Разбира се най-добрият ден и час за откриване на собствената ви фирма или бизнес дава елективната астрология, където ще се изготви специален хороскоп и ще се вземат много допълнителни фактори под внимание за това, но тъй като не всеки може да намери астролог или да попадне на добър такъв, то тук ще бъдат дадени най-простите правила във ваша услуга.

Фирма регистрирана в 1 лунен ден, по-скоро ще остане само регистрирана на хартия.

Регистрация във 2 лунен ден дава възможност бързо да се получат солидни придобивки, но ако учредителите са няколко, те непременно ще започнат да спорят и ще се разделят накрая, а фирмата или ще бъде закрита или ще премине в ръцете на друг собственик.

Регистрирана фирма в 3 лунен ден няма да има никаква стабилност - ту ще има възходи, ту падения. Най-добрият ден за откриване на фирма е 10 лунен ден.

Под откриване се има предвид съдебната регистрация.

В 11 лунен ден може да се регистрира детективско бюро или охранителна фирма. В 12 лунен ден е подходящо за откриване на благотворителна организация, фондация с подобна дейност.

21 лунен ден е подходящ за откриване на клуб по източни бойни изкуства, йога, спортен клуб. 22 лунен ден е подходящ за откриване на частни училища, детски градини или образователни курсове, а 24 лунен ден - за зала за трениране за тежкоатлети и борци по сумо.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5647 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
х

2016.06.02 | 14:14

1
пълни глупости

Добави коментар

Водещи новини