Вторник - тежък ден

  • 31 май 2016 11:16

  • 4786
  • 0
Вторник - тежък ден
©

Вторник е също тежък ден. Това са установили британските учени, опровергавайки всеобщото мнение, че най-трудният ден от седмицата се явява понеделник. В експеримента са вземали участие 3 хиляди британски граждани.

Както се изяснило, 53% от тях не проявяват особена активност в понеделник. На тях им е било трудно да се пренастроят от режим почивка към режим работа, затова най-сложните дела оставяли за следващия ден като се аргументирали, че пред тях стои цяла седмица. Затова във вторник хората вършат двойно повече работа. Изхождайки от това учените сигнали до извода, че най-тежкият ден на седмицата е вторник.

Виж още: Астролог: Гладуването в понеделник очиства вашата вътрешна Луна

Вторник е денят на Марс, затова е добре да сте облечени в нещо по-ярко, желателно червено. Днес действа активното начало, мъжките принципи, импулси за поемане на инициатива, състезание, борба. Свързан е с творческите и съзидателните стремежи. Подходящо за вземане или връщане на нещо дадено на заем. Психологически предразполага към голямо неспокойствие, нетърпение, раздразнителност и агресивност. Благоприятно за масаж на тялото и лечение с биоенерготерапия.

Ако потърсите днес работа, отивайте само, ако сте уверени в себе си, защото е еднаква възможността както да ви вземат веднага на работа, така и да ви откажат бързо без всякакви обяснения. За да не получите отказ обяснявайте бързо, кратко и без излишна задушевност. Покажете им, че сте делови човек и можете веднага да вниквате в същността на нещата. Използвайте девизът на капитан Немо: “Мobilis in mobile” и бъдете “подвижен в подвижното”! Хайде, нека по вода да ви върви и хубавото да ви предстои!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4786 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини