Астро съветът за днес е: Харчете според порива на душата си, но не прекалявайте

  • 28 май 2016 07:00

  • 15346
  • 1
Астро съветът за днес е: Харчете според порива на душата си, но не прекалявайте
©

Намаляваща Луна в знак Водолей.

В живота настъпва време, когато е необходимо малко да разпуснем. И сега е такъв момент. Отделете си някаква сума и я похарчете според порива на душата си. Само не прекалявайте! Умереността преди всичко. В този ден не се препоръчва да разкривате своя вътрешен свят пред другите. Съсредоточете се върху делата си и без общуване с други хора – стойте на близка психологическа дистанция. Създайте в офиса си атмосфера на спокойна деловитост. Дръжте се със служителите си дружелюбно, но официално. Ако се налага да общувате, например сте поканени на презентация, делови обяд или служебна среща, то сведете разговора само до бизнес, нова техника и технологии, всякакви теми далеч от човешките проблеми.

22-ви лунен ден – символ Ганеша – богът на мъдростта.

Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Засилват се умствените способности. Заемете се със самообразование. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Например, ако един е потънал в тъга и печал, а другия е в емоционален подем, при такива стълкновения на противоположностите често се стига до скандал или конфликт.
Да се работи много през този лунен ден твърде не се препоръчва. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от работното си време като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите. Благоприятно за всички видове покупки. Неблагоприятно за търговия.
Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.
Желая ви да се движите в правилната посока, независимо от гледната ви точка!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
15346 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.28 | 10:49

1
mainata vi astrolozi

Добави коментар

Водещи новини