Астро съвет: Не предприемайте нищо ново, нищо важно

  • 26 май 2016 07:19

  • 18564
  • 0
Астро съвет: Не предприемайте нищо ново, нищо важно
©

От 04:13 до 17:28 ч. Луната се движи на празен ход в знак Козирог, след което преминава в знак Водолей. В този период да не се предприема нищо ново, нищо важно. Такава прогноза направи астрологът Ивелина Пенчева.

Символ на 20-ти лунен ден е орелът, което показва, че след последните психологически тежки дни, най-накрая имате възможност да се издигнете над своите проблеми и да полети Духа ви към нови висоти. Първото, което трябва да направите е да погледнете на живота си от птичи поглед. Осмислете го целия от раждането ви до момента.

Астралната енергия ще ви помогне да направите своите избори дали ще живеете както досега или ще внесете корективи, за да измените съдбата си. Тези, които са издържали изпита на отминалия период, сега ще получат реални шансове да постигнат успех. Ако това не стане, значи някъде нещо сте пропуснали.

Периода ще ви помогне да осъзнаете, че няма нищо случайно и всичко, което става с вас, се явява резултат от вашите минали действия и настоящи желания. 20-ти лунен ден изисква от човек да прояви решителност и активност. Сега е противопоказно да сте пасивни. Осъзнайте, че с всеки ден, чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба. Противопоказно е да изпитвате съмнения. Напротив, трябва да сте колкото може по- уверени.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много.

Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не ги занимавате вашите началници напразно.

(Юпитер квадрат със Сатурн) Неблагоприятен период, който ще продължи до 9 юни. Горещо се препоръчва да се следват правилата и да се пренебрегват отговорностите. Безпорядък в делата, трудно ще можете да следвате целите си или да постигнете материално благополучие, непродуктивност. Да не се предприемат сериозни стъпки, да се ограничи политическата и деловата активност. Лицемерието ще се прокрадва отвсякъде. Борба за власт и повишена конфликтност. Спорове с по-възрастни хора.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
18564 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини