Концерт за деца с Мария Силвестър предизвика рекорден интерес

  • 14 ноември 2012 09:56

  • 3372
  • 0
Концерт за деца с Мария Силвестър предизвика рекорден интерес
©

Два концерта "Приказки за флейта" за деца и родители - от  цикъла "Фортисимо фамилия", ще има на 24 ноември в Камерната  зала "България" поради големия интерес - редовен от 11.00 ч. и  допълнителен - от 12.30 ч., съобщават организаторите.

Участват флейтистката Цветелина Белева и актрисата Мария Силвестър. Ще звучат разпознаваема филмова музика, "Бадинера" на Йохан Себастиан Бах, танц от "Лешникотрошачката" на Чайковски, за който на солистката ще партнират още две флейти. В програмата е и предизвикателството пред всеки флейтист - необикновеното чуруликане на птичката от "Карнавал на животните" на Камий  Сен-Санс.

За да допълни музикалните и артистични превъплъщения на Цветелина, на сцената ще бъде и ексцентричната Мария Силвестър.  Забавната телевизионна водеща е в състояние да ви разсмее до сълзи, да разкаже най-необикновените истории и да вземе публиката със себе си на пътешествие, където въображението и реалността се заплитат в стегнат моряшки възел, отбелязват инициаторите.

Билети - по 5 лв. за децата и 7 лв. за възрастните, има на касата на зала "България" и на www.ticketplus.bg.

Програмата "Фортисимо фамилия" е инициатива на Максим Ешкенази и фондацията "Америка за България" в партньорство със Софийската филхармония.

Последвайте канала на

БТА
3372 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини