Двама полицаи подминали труп в чувал

  • 13 ноември 2012 06:36

  • 1684
  • 0
Двама полицаи подминали труп в чувал
©

Двама полицаи подминали чували с нарязания труп на Емил Даскалов в дома на неговия екзекутор. Това стана ясно в Софийския градски съд, където вчера започна делото срещу подсъдимия Владимир Бошнаков. 29-годишният счетоводител е обвинен и за смъртта на Явор Иванов.

Според прокуратурата на 14 септември миналата година Бошнаков убил Явор в дома си, тъй като имал да му връща 7 000 лв. Насякъл го, а частите запалил. Вечерта на 27 септември м.г. по същия начин ликвидирал и разфасовал Емил, на когото дължал 16 700 лв.

Преди фаталната среща с него Емил обаче оставил две писма на приятелката си. Казал да ги отвори, ако се забави. Емил пишел, че отива у Владимир да си вземе 16 700 лв. Притеснявал се, че Явор е изчезнал, след като също отишъл да си вземе заема от Бошнаков.

Приятелката подала сигнал в полицията. От Второ РПУ пратили патрул. Двама униформени влезли в дома на Бошнаков в ж.к. "Надежда" и видели черен чувал в коридора. После го отвели за разпит. По-късно се оказва, че в плика е трупът на Емил. Роднини на убитите поискаха общо 490 000 лева кръвнина от Бошнаков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1684 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини