Софиянка откри фас в боба за бедните

  • 12 ноември 2012 07:35

  • 769
  • 1
Софиянка откри фас в боба за бедните
©

Софиянка откри фас в боба, които се раздава на бедните от Европейския съюз. Фасулът е доставен по програма „Благотворителност” за подпомагане на социално слабото население у нас с пакетирани храни на стойност 46 млн. лв. от бюджета на ЕС, съобщи "Монитор".

Жената е взела боба от пункта на Българския червен кръст при Сточна гара в края на септември. Тя обаче пазела фасула за зимнина и го прибрала в шкафа. „Гледах репортажа по новините за боба с гъгрици и реших да проверя и моя, но вместо тях открих фас от цигара”, обясни пред всекидневника Оля Вескова.

Преди месец Агенцията по безопасност на храните откри 90 тона боб с гъгрици, предназначен за раздаване на бедните, в складове на БЧК в Плевен и Добрич. Храната е била в срок на годност до 2014 г., но е била пълна с паразити и червеи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
769 1

Коментари 1

Добави коментар
Алекс

2012.11.12 | 13:28

1
Как не ви е срам изроди мръсни гадни? Да давате на хората храна с гадове и фасове вътре,ма що за психичноболни малумници сте вие бе? Всеки ден се гаврите с народа на България ама някой ден ще дойде и вашия ред и тогава ще стане страшно! Измет скапана!!

Добави коментар

Водещи новини