Мъж налетя да бие полицаи

  • 11 ноември 2012 13:42

  • 1878
  • 2
Мъж налетя да бие полицаи
©

28-годишен мъж е буйствал и е направил опит да се саморазправи с ченгетата при арест в Айтос.

Около 05.00 ч. вчера в Районно управление "Полиция" в града е получено съобщение за възникнал скандал в заведение, разположено в центъра. Установено е, че 28-годишен мъж от Айтос нанесъл побой на свой 29-годишен съгражданин. Той отказал да придружи полицейските служители до районното управление за изясняване на случая, като започнал да буйства и отправя обидни думи към тях.

Изпратен е и втори автопатрул, като при направения опит на мъжът да му бъдат поставени белезници, същият счупил антена на служебната кола. Въпреки оказаната яростна съпротива, айтозлията е отведен в ареста на полицейското управление, където продължил да буйства, да отправя обидни думи и заплахи и с глава счупил два прозореца /един на оперативния дежурен център и втория на входна врата на районното управление/. Поискано е съдействие от Центъра за спешна медицинска помощ в Айтос, които поставили на мъжа успокоително.

Айтозлията е задържан за срок от 24 ч. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1878 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ТТ

2013.06.04 | 12:10

2
Ни да си полицай, ни доктор, всеки пияница може да те псува и бие, а ти трябва да му спасяваш живота.Ако днешната полиция може да ги бие, то би трябвало нощешната да ги поотупва малко такива. Тъмно е и Господ няма да види.
malko dete

2012.11.12 | 17:58

1
da ne se biat hvanatite ot 15-19 godini, ako sa slabi granizata da e do 21.

Добави коментар

Водещи новини