Цветанов увери: МВР ще търси автора на доноса срещу съдия Марковска

  • 08 ноември 2012 12:59

  • 674
  • 3
Цветанов увери: МВР ще търси автора на доноса срещу съдия Марковска
©

Министерството на вътрешните работи ще направи всичко възможно да установи кой е подал сигнала срещу Венета Марковска, съобщи в Брюксел министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му, това ще се случи в кратки срокове, предаде БНР.

Вицепремиерът се срещна с генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес Истурис. Темата за Венета Марковска е била обсъждана, като, според Истурис, трябва да се уважава независимостта на българския парламент, който решава конфликтни въпроси.

Антонио Лопес Истурис нарече неверни и дори шега твърденията, че има влошаване на отношенията между властите у нас и европейските институции. Според него, България отдавна не е проблем в Европа и за нея сега не се говори така, както по време на предишното правителство.

По късно-Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще има среща със заместник генералния секретар на Европейската комисия Мишел Серво. Именно генералният секретариат е институцията, която прилага мониторинговия механизъм и пише докладите.

Запитан, ще търси ли изясняване на ситуацията с избора на конституционни съдии и ще се опита ли да парира опасността от допълнителен доклад, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отговори, че рангът му в изпълнителната власт не му позволява да коментира решение на българския парламент. Въпросът, според него, ще бъде обсъден, но няма да е основен. По-важното е борбата срещу тежката организирана престъпност, смята Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
674 3

Коментари 3

Добави коментар
Oпп-с

2012.11.08 | 21:36

3
Това вече намирисва на диктатура бе! Защо МВР ще го търси?? Не е ли много по лесно сигнала да бъде оборен, а? Ми то става като при ТАТО, я си казал нещо за някой от властта- и цялата Милиция след теб...после, прасетата от белене се излежават добре нахранени. ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Това ли искахме???

2012.11.08 | 21:36

2
MVR moje da tarsi ,no tya dali e chista
Гуньо

2012.11.08 | 16:10

1
Анастас Анастасов и Борис Велчев са подали сигнала.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини