Сомнамбул се изтърси от собствения си гараж

  • 07 ноември 2012 12:24

  • 1051
  • 0
Сомнамбул се изтърси от собствения си гараж
©

55-годишен мъж от град Бобошево станал от леглото си, докато спял, излязъл от къщата, качил се на плочата на гаража, стъпил накриво и паднал, съобщава вестник "Струма".

Сомнамбулът се отървал с охлузни рани и комоцио. 55-годишният Асен Балабанов, който е роднина на известния дупнишки адвокат Николай Балабанов, от дълги години има този проблем.

Близките му знаели и когато нощно време се чува шум в къщата, ставали, за да го наблюдават. В нощта срещу вторник Асен Балабанов излязъл, без да го усетят. Едва след като тупнал на земята, синът му чул и изскочил навън, но видял баща си в безпомощно състояние. Веднага с личния си автомобил го докарал в Спешен център в Дупница. Асен Балабанов бил целият окървавен по лицето и ръцете от падането от 3 метра височина.

След като паднал, той се събудил, но не знаел къде се намира. Наложило се на синът му да обяснява какво се е случило.

В Спешния център Асен Балабанов е подложен на всякакви изследвания, направили му и рентгенови снимки. Няма нищо счупено по тялото му, а само рани от падането, той е с комоцио, тъй като си е ударил главата. Ще се наложи мъжът да остане под лекарско наблюдение няколко дни в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница.

Последвайте канала на

Novini.bg
1051 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини