Спипаха спец в кражбите на коли

  • 07 ноември 2012 11:00

  • 677
  • 0
Спипаха спец в кражбите на коли
© Булфото

39-годишен рецидивист от Варна, специализиран в кражбите на автомобили, е задържан от полицията във Велико Търново. Мъжът е заловен за броени дни след поредна кражба на Мерцедес от старата столица. На 4 ноември в полицейското управление във В. Търново е получен сигнал от 45-годишен мъж от града, че автомобилът му "Мерцедес" е бил задигнат за времето от 2 до 4 ноември.

По данни на тъжителя колата му била паркирана на ул. "Т. Балина" във В. Търново. Полицейско разследване по случая установило по безспорен начин, че автомобилът е откраднат от 39-годишният варненец. Той е привлечен в качеството на обвиняем за кражба на МПС в условията на опасен рецидив.

Мъжът е обитавал жилище в старата столица на ул. "Т. Балина", което е претърсено от полицията. В дома униформените са намерили и иззели 10 автомобилни ключове и дистанционни управления за автомобили от марките "Шкода", "БМВ" и "Фолксваген", 10 метални заготовки за номера на рама на МПС, 5 метални пластини с различни символи - части от номера на рама на МПС и кутия отвертки.

С постановление на Районната прокуратура варненецът е задържан за 72 часа, като е внесено искане в съда за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Откраднатият "Мерцедес" все още не е открит. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

677 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини