Еврокомисарят по разширяването на официално посещение у нас

  • 31 октомври 2012 07:11

  • 506
  • 0
Еврокомисарят по разширяването на официално посещение у нас
©

Депутатите от Комисиите по външна политика и отбрана и по европейските въпроси и контрол на еврофондовете ще се срещнат в НС с комисаря по разширяване Щефан Фюле, който е на официално посещение у нас. Те ще представят ефекта от усвояване на европейските средства в България.

По време на разговорите с Фюле ще бъде обсъдено как европейските инвестиции са се отразили върху развитието на българския бизнес и обществото.

Очаква се по-късно днес депутатите от Комисията по европейските въпроси да приемат становище относно Предложението на Европейската комисия за създаване на Единен надзорен механизъм за банките в еврозоната. Те ще обсъдят и Годишния доклад на ЕК за предстоящото разширяване на ЕС през 2013 г.

В програмата на комисаря по разширяване са предвидени и срещи с министъра на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 и президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
506 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини