Обвиниха мениджър на Бритни Спиърс, че е слагал наркотици в храната й

  • 29 октомври 2012 17:35

  • 1576
  • 1
Обвиниха мениджър на Бритни Спиърс, че е слагал наркотици в храната й
©

Майката на Бритни Спиърс - Лин, обвини бившия мениджър на певицата - Сам Лутфи, в системно поставяне на наркотици в храната на дъщеря й в периода, в който са работили заедно, пише "Дневник", позовавайки се на "Ройтерс".

Твърдението се появи по време на съдебен процес в Лос Анджелис, в който Лутфи обвинява Лин Спиърс за лъжливи твърдения в биографичната й книга "Through The Storm", в която тя пише за психологическите проблеми на дъщеря си в този период и определя сътрудника й като контролиращ всеки неин ход. През 2007 - 2008 г. успехите на поп звездата са засенчени от зависимостта й от наркотиците, развода й с Кевин Федърлайн, спорните й публични изяви, а впоследствие за определено време тя губи попечителството над децата си.

По време на процеса Лин Спиърс е разкрила, че в личен разговор Сам Лутфи сам й е признал, че слага наркотици в храната на изпълнителка и по собствена воля е ограничил контактите със семейството й.

Според Лутфи, който е изглеждал изключително афектиран по време на процеса, това не само не е вярно, но също така той се е опитвал да я откаже от наркотиците. Той претендира за неполучени суми от периода, в който е работил с Бритни Спиърс, и отбелязва, че след издаването на книгата е получавал смъртни заплахи по телефона.

Спиърс и Лутфи се запознават през 2007 г., като скоро той става нейният "най-близък" приятел и за кратко дори живеят заедно.

Последвайте канала на

1576 1

Коментари 1

Добави коментар
:)

2012.10.30 | 06:51

1
Posle moje da go obviniat 4e i e slagal kurove v guza na tazi narkomanska parantia ama kvo ot tova suda znae 4e Spiars e bokluk.

Добави коментар

Водещи новини