Братя Галеви са в България?

  • 28 октомври 2012 15:58

  • 11234
  • 2
Братя Галеви са в България?
©

Пламен Галев и Ангел Христов се намерат на българска територия, заяви пред TV7 бившият кмет на Дупница Първан Дангов.

Тук е по-лесно да се крият, защото никой не ги търси, коментира той. По думите му дупнишките бизнесмени чакат изборите, за да се върнат и покажат. Дангов разказа и за „ кариерното израстване” на Братя Галеви. Юпитата в НДСВ бяха тяхното първо стъпало, а хората от БСП - техният асансьор. Според бившия градоначалник му връзката на двамата с жълтите юпита станала чрез проекти за закупуване на земи и терени и очакванията да потекат пари от Европа след членството ни в ЕС. Публична тайна бе, че лидери на много партии са търсили подкрепата на Галеви за спечелване на народната любов на изборите, обясни още Дрангов.

Пламен Христов и Ангел Христов изчезнаха през месец май тази година. На 3 май излезе решението на ВКС, според което те трябваше да лежат в затвора - пет години Галев и четири години - Христов, за организиране на престъпна група за изнудвания.

Служителите на "Съдебна охрана" не можаха да ги открият на известните им адреси и МВР обяви двамата за издирване.

Дупнишките бизнесмени се издирват и от Интерпол.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
11234 2

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2012.10.30 | 03:45

2
Тези две маймуни са поредното доказателство за неспособността на държавата да се справя с мънички проблеми, а какво остава за по-сериозни. Колко струва тея двамата да се поръчат и да се застрелят пък ако ще и на Луната да са отишли ? Държавата няма толкова пари ли ? Ами ще я финансираме !!!
da mi qdat kyra i dvamata 6e gi nahranq i laina 6e

2012.10.29 | 22:58

1
da mi qdat kyra i dvamata 6e gi nahranq i laina 6e im sipq

Добави коментар

Водещи новини