Рогоносец подпали къщата на любовника на жена си

  • 25 октомври 2012 06:36

  • 3236
  • 0
Рогоносец подпали къщата на любовника на жена си
©

Изоставен преди две години мъж от Варна подпалил къщата на новия партньор на жена си в Шумен, след като не могъл да преглътне за толкова време раздялата. Малко след палежа, подпалвачът бил арестуван на жп гарата в Шумен и сега го чака съд. Бившата му жена пък се чудеше вчера къде ще прекара следващата нощ, съобщава Монитор.

48-годишният Дойчо Михайлов и 43-годишната Фатме Ариф имали зад гърба си 20 години семеен стаж. “През всичките тези години ме тормозеше физически и психически, започна да ме бие веднага след като се оженихме”, разказа пред “Монитор” Фатме. Жената така и не събрала кураж да се оплаче нито на роднини, нито в полицията. “Срамувах се, не исках да раздухваме какво става в семейството ни”, обяснява сега Фатме.

Във вторник Дойчо решил да я намери на място в Шумен. С питане стигнал до дома на новия партньор на Фатме на ул. “Люботрън”. Към 7 вечерта влязъл през едно от прозорчетата и подпалил къщичката на Орлин откъм спалнята. Не се знае дали е искал да изгорят бившата и новият й, но за късмет по това време двамата били на гости.

Последвайте канала на

Novini.bg
3236 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини