Горя 10-ят етаж в блок на столичния бул. Гоце Делчев (видео)

  • 24 октомври 2012 13:14

  • 2942
  • 0
Горя 10-ят етаж в блок на столичния бул. Гоце Делчев (видео)
© Булфото

Пожар пламна на десетия етаж в жилищен блок на столичния бул. „Гоце Делчев” 43, съобщиха от МВР.

На място има 4 екипа на Столичната пожарна, както и две линейки. Във входа на блока има много силно задимяване. Към момента няма повече информация.

Предприета е евакуация на живеещите в жилищния блок. Хората са призовани да напуснат жилищата си. Служители на пожарната са достигнали входната врата на апартамента, в който гори пожарът. В помещенията има много силно задимяване.

Разрязана е металната врата на жилището и пожарникарите са влезли в него. Изведен е човекът от горящия апартамент, който е обгазен. Мъжът е контактен. Откаран е в болницата. Две други жени, съседки на горящия апартамент, са били прегледани от медицински екипи на място, тъй като твърдят, че им е прилошало. Жените са контактни, няма опасност за живота им и вероятно се касае за силна уплаха.

Огънят е потушен, предаде репортер на novini.bg. В момента тече оглед и се търси причината за възникването на огъня. Най-вероятно причината е повреда в елекричеството, коментираха пожарникари. Пораженията са не само в апартамента, а и на цялата площадка на десетия етаж.

Последвайте канала на

2942 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини