Барак и Мишел Обама щели да се развеждат

  • 24 октомври 2012 06:53

  • 5184
  • 2
Барак и Мишел Обама щели да се развеждат
©

Милиардерът Доналд Тръмп ще обяви, че е открил документи за развод на Мишел Обама и президента на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Това твърди уважаван финансист, близък до магната, пише в. "Дейли Мейл".

Предполага се, че ексцентричният строителен предприемач ще разпространи документи, които сочат, че първата дама на САЩ и президента в един момент от своя 20-годишен брак са обмисляли сериозно възможността да се разведат. Тръмп пусна мухата в понеделник, като каза, че ще направи изявление в сряда, което ще бъде “граничещо с колосално” и вероятно ще промени хода на президентската гонка в страната. Изборите на президент на САЩ ще се състоят на 6 ноември.

Милиардерът каза пред телевизия Фокс, че разполага с “нещо много, много голямо относно президента на САЩ”. Тръмп обаче отказа да поясни какво е то. Но вчера инвеститор разкри, че разполага с повече подробности.

Дъглас Кас, базиран във Флорида инвеститор, публикува следното съобщение в профила си в Туитър: “Горе, нависоко в Алпите, моят гном е чул, че Доналд Тръмп ще обяви, че е изнамерил документи за развод на президента и съпругата му”.

Помолен да коментира съобщението на Кас, говорителят на Тръмп, Холи Лоренцо заяви: “Това, което знаем е, че той ще го обяви в своя профил в Туитър или във Фейсбук утре. Не знам времето, по което това ще стане. Това е всичко, което знам”.

Твърдения за съществуването на документи за развод между Барак и Мишел Обама присъстват и в книгата автора Ед Клейн, публикувана по-рано тази година. От Белия дом отхвърлиха информацията и заявиха, че Клейн е известен с навика си да си измисля.

В книгата на Клейн “Аматьорът” се твърди, че мисис Обама е подготвила документите за развод през 2000 г. след неуспешния опит на Барак да спечели място в Камарата на представителите на САЩ. След загубата бъдещата първа дама била отвратена от това, че съпруга й поставил под риск “стабилното и сигурно бъдеще”.

В книгата се твърди, че бракът на семейство Обама – тогава в осмата си година – е бил силно разклатен, като Барак е бил толкова депресиран, че негови приятели са се страхували да не се самоубие.

В края на краищата Обама се кандидатира за сенатор от Илинойс и встъпва в длъжност през 2005 г

Последвайте канала на

Novini.bg
5184 2

Коментари 2

Добави коментар
ема

2012.10.24 | 15:18

2
Изчезни и не ни досаждай бе жена ,намери си други да коригираш! Точно теб те знаем каква си лепкава досада ,с опит на магистрална проститутка !Накараха ме да ти кажа ,че си мръднала и то яко !Малко ли са курвите останали без подслон които са съгласни да ги приютиш и в замяна да ти се отблагодарят с неплатен секс !(jтова е малка препратка към нежния красавец робот )Ха,ха !Хем си ми грозна ,хем си ми тъпа ,хем поведението ти е на уличница ,хем пък ме и краде ! С две думи - дистанцирам се от подобни тиквеници и боклуци !Нито можеш да пишеш, нито можеш да пееш !Абсолютна пародия ,повярвала си при това !Даскалицата по правопис !Седи и гледа тъпо срещу витрината хленчейки нещо което трябва да е песен?! Да се смееш ли ,да ревеш ли от подобни "таланти "?!Както казаха за един от VIP-съквартирантите -"Когато човек сам се самоиронизира тогава с пълно право може да иронизира и останалите !"Не си минала този етап ,е да той не е като лигавенето на мъжки полови органи и трътенето на гъза ти срещу камерата !Тъпачка, при това без мнение и куха !Като ви видях какво всъщност представлявате повярвай наистина се заредих със самочувствие !Такава пумия никога няма да стана без значение пари връзки дж някакви си измислени - няма шанс да мръдна и на милиметър от това което смятам за зобро или за лошо !А и още - няма какво да ми висиш на вратата да се разхождаш привидно случайно с малоумие под ръка и прочие абсолютно безсмислени действия !Преглътни факта, че не те искам -теб и теб и теб и спри да коментираш на най-невероятни места и страници какво съм казал или написал !Издигнала си се къде ?!Да мяташ задник в чалга клип ?!О ,това е потресаващ успех !
:)

2012.10.24 | 14:19

1
??? WTF ???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини