Иван Костов: Ако АЕЦ "Белене" бъде посторена, токът ще поскъпне

  • 23 октомври 2012 17:47

  • 1392
  • 8
Иван Костов: Ако АЕЦ "Белене" бъде посторена, токът ще поскъпне
© Булфото

Десятъкът върху лихвите е неправомерно пълзящо увеличаване на данъчната тежест. Подобни мерки, без да са обмислени добре, се отразяват върху икономиката и водят до закриване на много фирми.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Той коментира и темата за АЕЦ "Белене". Според него проектът е "най-голямата измама в българския посткомунизъм". "ГЕРБ и БСП не искат да построят атомната централа, защото няма пари, а и защото това е безумен проект", посочи Костов. По думите му, ако проектът бъде реализиран, токът вместо да поевтинее, ще поскъпне. Той призова експерти от правителството да седнат на една маса за обсъждане с експерти от "тъмносинята партия".

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - още веднъж заяви, че има прикриване на нарушения по случая с отвличането и убийството на Мирослава Николова от Перник. По думите му следствието по случая ще бъде закрито, без престъплението да бъде разкрито. "Ще ни призоват да забравим случая", добави Костов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1392 8

Коментари 8

Добави коментар
БББ

2012.10.24 | 16:27

7
Иван Костов от ПСИХОПАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ - защо рони сълзи че щял да поскъпне тока ? Той има сметки в 12 банки по света, а се страхува-че нямало да може да си плаща тока.Иван Костов е в състояние да поеме и изплати разходите за цялото осветление на София. Питаме защо иска да остави бъдещите поколения да ползуват свещи за осветление.....

2012.10.24 | 16:28

8
Сега спря 6-ти блок на АЕЦ, а ако спре и 5-ти. Гъзомислещи политици, колкото искаш,но мислещи са само специалистите. Някой да каже, колко резервна (запас) мощност трябва да стои в готовност? Хайде отворковци да ви видя сега.
Ronin

2012.10.24 | 16:27

6
Господин Костов, колко милиона комисионни взехте с Надка за да съсипете българската ядрена енергетика. Сега сте против не само Белене, но и против всяка една ВЕЦ, ТЕЦ и други ЕЦ, защото чуждестранните ви приятели, които ви платиха ще ви потърсят сметка, нали???
Жо

2012.10.24 | 16:27

5
ВЪПРОСЪТ, който Иван Костов зададе на експертите от ГЕРБ и БСП е: Колко ще бъде цената на електроенергията, за да може да се изплати инвестицията от 10,5 милиарда лева за строежа на АЕЦ "Белене"?
nemane

2012.10.24 | 16:27

4
Г-н Циганьов, кажете с колко ще поскъпне тока,ако се построи Белене и с колко ако не се построи. Аман от тъпоъгълни политици.
ICEMAN

2012.10.24 | 16:23

3
Иване спри се бре стига глупости. По твоита логика ако в България започне добива на нефт бензина ще поскъпне?Хайде вземи и млъкни и без това ти докара България до тук нали сам сложи подписа под плана Ран-Ъш за заличаване на нацията

2012.10.24 | 11:33

2
Такива , които много приказват... -Предлагам да Въртят Педалите и да ни произвеждат Електричество, след като са много загрижени, колко щял да поскъпне тока, ще им предоставим тази чест, като Главни оператори в Електроразпределително -Педалско Дружество. - А Г-н Костов да цепи дърва и преносва Кюмур за ТЕЦ- "Тесен Гъзец" хахахха! Алчни копелдаци Продадохте ни, Предадохте НИ!

2012.10.24 | 11:33

1
Защо,никой не споменава, че руската страна е предложила 100% финансиране без да дадеме и един долар от България,при 51% собственост за нас,с/у 49% за Русия.Какви разходи,какви пет лева.Щом държиш контролния пакет,ти диктуваш цената.Благодарение на Костов и хубавото Наде,закрихме блокове в перфектно състояние,който щяха да носят стотици милиони от износ.Най-болната му тема е"Белене" и то от години.Явно е поел негласни споразумения към биг брадър,солидно подплатени в негова полза.От мощен енерген център на Балканите,ни превърнаха в джудже,което ще внася.Всички знаеме,какво се случва при внос.Румъния и Турция това чакат.Но там имат държавници,а ние продажници.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини