Записали на видео блудството на шефа на напояването в Пазарджик

  • 23 октомври 2012 10:15

  • 11270
  • 8
Записали на видео блудството на шефа на напояването в Пазарджик
©

Директорът на дружество „Напоителни системи“ в Пазарджик Ангел Даскалов е обвинен в опит за изнасилване и блудствени действия, съобщиха от прокуратурата в Пазарджик. В продължение на две години Даскалов е упражнявал сексуален тормоз върху служителките си. Заради системния натиск, една от подчинените на Даскалов е подала жалба в полицията, а в последствие са се оплакали още три служителки на дружество „напоителни системи“.

Разследването на сектор „Криминална полиция“ е доказало, че има данни за сексуален тормоз и превишаване на служебното положение.
По неофициална информация разследването разполага и с видеозапис. Според Ангел Даскалов, твърденията на подчинените му са абсолютна лъжа. Той потвърди, че е имал близки отношения с част от жалбоподателките, но до насилие и блудствени действия не се е стигало.

Според обвинението обаче при три от тях се касае за блудствени действия, а при единия от случаите се говори за опит за изнасилване. Това се случва в периода от края на 2010 година до преди няколко месеца. Повдигнати са две обвинения срещу началника на "Напоителни системи" в Пазарджик Ангел Даскалов. Едното е за блудство, а другото е да опит за изнасилване. Взета е мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лева.
Ангел Даскалов заема поста директор на „Напоителни системи“ от три години. Според разследващите, потърпевшите служителки от неговите действия са повече, но останалите отказват публично да обявят, че са били обект на сексуално насилие и блудствени действия.
Очаква се, Даскалов да бъде отстранен от длъжност до приключването на досъдебното производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
11270 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
1

2013.06.20 | 18:43

8
Аман от такива самозабравили се нерези с власт.Жалкото е,че не е единствен.90% от шефовете се възползват като него от подчинените си.И понеже няма работа всички са принудени да мълчат.
erkyul poaro

2013.06.20 | 08:15

7
Nai-veroqtno e bilo sas saglasieto na samite "jertvi", no kato ne sase sbadnali o4akvaniqta im, 4esa go opleli i omagyosali, re6ili da mu spretnat mrasotiq.
аз

2012.10.24 | 07:12

5
Как не ви е срам да говорите така.Не сте попадали в такава ситуация.Жалко че разсъждавате така мекотело такова.
Гарантирано от ГЕРБ

2012.10.24 | 07:46

6
Щом е от три години на тази длъжност не е трудно да се сетим чий партиен кадър е. Нема значение, че е мръсник, важното е да е верен на партията. Но не съм изненадан, те са си бандитска партия. Връщат мутренските времена от деветдесетте години. Много кримки, които дават пари за изборите на ГЕРБ сега се чувстват безнаказани. Миналата година един такъв бандит счупи носа на зам.шефа на полицията в Сандански, задържаха го, но след 1 час го пуснаха, без да му повдигат никакво обвинение. Някой от много високо се беше обадил, говори се, че е лично МВР - шефа, който по едно съвпадение е и шеф на предизборния щаб и отговаря за финансирането на предизборните мероприятия, самия Цецо Народната Топка Шестте Апартаента. Е как да очакваме полицаите да се борят с престъпността?
26 м Варна

2012.10.24 | 06:19

4
Долен изрод, Господ вижда и ще си получиш заслуженото !
ТЛСМ

2012.10.24 | 01:39

3
Е тва ли му е блудството един гъз с гащи ?

2012.10.23 | 21:36

2
Режа ти топките,псевдонерез и ги папкаш без сол.Дреме ми,дали ще ме съдят.Твойта дума, срещу моята.С пари-т.е адвокати,не могат да те преборят в съда,.остава уличното правосъдие.
диип

2012.10.23 | 21:36

1
Бившият шеф на напоителни системи, калинката Георги Харизанов бе един Бил Гейтс според министър Найденов, този урод да не е Строс-кан бе Миро?

Добави коментар

Водещи новини