Десислава Атанасова: Българите няма да останат без здравна помощ

  • 21 октомври 2012 13:13

  • 511
  • 1
Десислава Атанасова: Българите няма да останат без здравна помощ
©

„Няма да оставим без здравна помощ българските граждани, защото това е конституционно задължение на България, но това не може да стане без ангажираността на местната власт", заяви министърът на здравеопазването Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в интервю за „Неделя 150" по БНР във връзка със закриването на болницата в Девин заради натрупани дългове.

По думите й, местните властите са абдикирали от реалните проблеми на хората в Девин.

„Може би става въпрос и за престъпен мениджмънт на болничното заведение, продължил с години", каза Атанасова.

„За да бъде гарантирано здравното обслужване на местното население, трябва в най-скоро време да започне изнесена дейност на областната болница в Смолян, която има всички възможности да поеме този ангажимент", каза още Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Последвайте канала на

511 1

Коментари 1

Добави коментар
информиран

2012.10.21 | 21:47

1
Точно така е - общинарите-шушумиги в Девин вече 1,5 г. се споглеждат и не смеят да сезират прокуратурата за грабежите в болницата, която е ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ. А, кажете ми - какво е това ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини