Килъри чакат Брендо в България

  • 20 октомври 2012 08:04

  • 4364
  • 3
Килъри чакат Брендо в България
©

Подготвя се покушение срещи спрягания за наркобос номер едно не само у нас, но и в Европа Евелин Банев - Брендо, пише "Всеки ден".

Изданието твърди, че рискът е голям, но въпреки това според родните служби, той ще бъде атакуван от килъри. Опит за убийството му ще бъде направен след като Брендо се завърне от Италия, където търка наровете заради разследване за трафик на кокаин.  Най-вероятно било покушението да се извърши на летището, от където той ще бъде транспортиран на 23 октомври или докато го водят за делото срещу него, което ще се гледа на 24 от Софийски градски съд.

Той ще бъде докаран в страната под конвой. Часът на пристигането му се пази в тайна, а мерките за сигурност ще бъдат драконовски. Самият Банев също се притеснявал за живота си и предпочитал да не се "разхожда" така често между двете държави - освен за делото на 24 октомври, той трябва да лети за България и за заседания на 15 ноември и 10 декември.

Говори се, че Евелин Банев стои зад дрогата заловена на кораба "Свети Николай" в Испания, която била гарантирана от венецуелски наркобос. След залавянето на пратката нашенският барон се издънил пред баш босовете и е станал неудобен за тях. Брендо е опасен и за своите хора, и за конкурентите си с информацията, която знае. Ето защо ще се опитат да го премахна, твърди изданието.

Последвайте канала на

4364 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.11.15 | 20:19

3
Може ли да се наричаш журналист,при положение,че не можеш да пишеш на родния си език ?

2012.11.15 | 20:19

2
Само като видя "Всеки ден" и се сещам дали има смисъл да чета. Жълтини!

2012.11.15 | 20:19

1
Е това ако не е сюжет за екшън здраве му кажи,материал за ПОД ПРИКРИТИЕ 4.

Добави коментар

Водещи новини