Прокуратурата повдига обвиниения на ало измамници

  • 19 октомври 2012 10:36

  • 628
  • 0
Прокуратурата повдига обвиниения на ало измамници
©

За извършването на телефонни измами на територията на градовете Пловдив и Горна Оряховица от Районната прокуратура повдигат обвинения на две лица. Това съобщиха от прокуратурата в града под тепетата.

Днес прокуратурата е внесла искания за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо Красимир А., роден 1984 г. и Кольо А., роден 1983 г. И на двамата им е повдигнато обвинение – опит за измама, извършена от лицата в съучастие при условията на опасен рецидив по отношение и на двамата.

Пострадали от деянието са четири лица. Прокуратурата, съвместно със сектор „Противодействие на криминалната полиция” – ОДМВР Пловдив е успяла да предотврати довършването на престъплението и към момента са възстановени парите на пострадалите. Районна прокуратура в Пловдив е внесла в Районния съд искания за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража” спрямо Красимир А. и Кольо А.

Искането на Районна прокуратура – Пловдив по досъдебното производство ще се разгледа от Районен съд - Пловдив днес в 14,00 часа.

Последвайте канала на

628 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини