Драснаха клечката на две коли в Стара Загора

  • 30 юни 2011 13:28

  • 1072
  • 0
Драснаха клечката на две коли в Стара Загора
© Булфото

Около 02.33 часа вчера във Второ Районно управление „Полиция”-Стара Загора е получено съобщение за запален лек автомобил Ауди „А 6”, със старозагорска регистрация, ползван от 30-годишен старозагорец.

Автомобилът е бил паркиран на ул. „Ген. Столетов”, северно от бл. 49. Установено е, че пожарът е предизвикан умишлено, като е използвана лесно запалима течност. От палежа са изгорели целият двигателен отсек на автомобила, предната и задната десни гуми. Около 03.08 ч. е получен друг сигнал за умишлено запален лек автомобил – Мерцедес „Вито” със старозагорска регистрация, собственост на 42-годишен старозагорец.

Автомобилът е бил паркиран в кв. „Три чучура”, северно от бл. 56. От палежа са изгорели целият двигателен отсек на автомобила, както и купето. Засегнат е паркираният в близост лек автомобил Опел "Астра", със старозагорска регистрация, чиято предна лява гума е изгоряла напълно. Причините за инцидентите, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление „Полиция”-Стара Загора.

Последвайте канала на

1072 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини