Лазар Колев невинен за убийството на Белнейски

  • 15 октомври 2012 06:18

  • 5388
  • 2
Лазар Колев невинен за убийството на Белнейски
© Булфото

Лазар Колев твърди, че не е извършил убийството на сестрите Белнейски, и адвокатът му Марин Марковски ще пледира за клиента си невинен, пише България Днес.

Според защитника му Колев е обнадежден от връщането на делото в съда за ново разглеждане. Още от началото на процеса е било предложено делото да се гледа по съкратената процедура и Лазар Колев да получи 20 години зад решетките, а не доживотна присъда. Той обаче отказал с мотива, че няма защо да лъже.

Според Марковски няма запис на признанията  на клиента  му за убийствата пред Владимир Славов - Иширковеца докато двамата са лежали в една килия. "Твърдеше се, че той е бил със скрит микрофон. Този запис така и не се появи...Просто защото не го е имало. Изрично ми е забранено да коментирам СРС-тата по делото, въпреки че много ми се иска", допълва адвокатът. 

Последвайте канала на

5388 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.10.15 | 13:21

2
Аз като слушах версията и доказателствата на следователя по делото,когато беше при Карбовски в недалечното минало,все едно слушах един психично болен следовател с много развинтена фантазия.Все едно слушах някой медиум от ония по кабеларките.Без конкретни доказателства и разумни обяснения скалъпваше обвинението.А какъв е и този съд който му приемаше фантастичните истории,не знам.Явно в БГ цари некадърност и простотия в следствие и съд.
007

2012.10.15 | 12:12

1
Това връщане не е неочаквано. Само от изнесеното във вестниците може да се направи извода, че няма достатъчно доказателства за виновността на подсъдимият. Тази присъда е в абсолютен синхрон с общественото очакване. Наблюдавайте внимателно изхода от делото с имамите. Съдията е един и същ.

Добави коментар

Водещи новини