Гробар – мазохист загуби дело от садистка

  • 12 октомври 2012 16:46

  • 8961
  • 2
Гробар – мазохист загуби дело от садистка
©

Садо-мазо дело разтърси съд в Кьолн, пише Нюзру.

Магистрати разглеждаха иск, заведен от 49-годишен гробар, любител на мазохизма. Той наел садистка за перверзни сексуални игрички. Ищецът твърдял, че жената в продължение на пет часа е държала нож до гърлото му и го принудила да си каже PIN-кода на банковата карта. "Исках еротични ролеви игри, а не доминиране и подчинение", казва мъжът. В същото време наетата садистка, по думите на мъжа, се надрусала с кокаин и станала агресивна. Тя упоила клиента си и взела 980 евро от сметката на гробаря.

В отговор на обвиненията "господарката", майка на четири деца, заявила, че нейните клиенти й плащат, за да ги боли. Освен това, тя подчертавала, е ищецът й платил 400 евро за първите два часа. След това мазохистът започнал да убеждава жената да си викнат и травестит. Проститутката пояснила взимането на PIN-кода: Исках да имам гаранция за заплащането на моите услуги.

Съдиите са стигнали до извода, че не е възможно да се стигне до истината, защото и двете страни са били яко друсани. Всички обвинения са били снети от садистката. Съдът постановил проститутката да бъде освободена от ареста, където прекарала 35 дни. Все пак жената била накарана да преведе 200 евро на благотворителна организация.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8961 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
dzigit

2014.02.09 | 12:26

1
zaicev pak da ti e...... maikata

2014.02.09 | 12:26

2
и от време на време Зайо слага минусчета и плаче

Добави коментар

Водещи новини