Постоянен адрес за телефонни измамници

  • 12 октомври 2012 15:25

  • 841
  • 0
Постоянен адрес за телефонни измамници
©

Постоянен арест постанови Районен съд Дупница за тримата телефонни измамници от град Левски- Васил Иванов, Атанас Атанасов и Иван Стефанов. Бисер Димитров от София, който е бил т. нар. "муле" е с мярка подписка.

"Образувано е досъдебно производство , за това че, с цел да набавят за себе си облага, са заблудили Дамянка Китова от град Рила", заяви районният прокурор на Дупница Величка Шопова. Те са й казали, че дъщеря й е блъснала с колата си дете, което е починало и е задържана в полицията в Благоевград. За да бъде освободена измамниците поискали 1 500 лв. гаранция. Жената е дала парите на Бисер Димитров, но той е задържан и не е успял да ги предаде. След направени оперативно-издирвателни мероприятия са задържани и другите трима.

"С оглед завишената обществена опасност на деянието и заради това, че единият е многократно осъждан, а другите двама са криминално проявени, РП Дупница иска мярка задържане под стража. Апелирам към гражданите да не се доверяват на такива злокобни обаждания, да се обаждат на близките си или правят справка в полицията", каза още Величка Шопова.

Последвайте канала на

Весела Найденова
841 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини