БСП: Изборната машина на ГЕРБ засече

  • 08 октомври 2012 17:46

  • 4509
  • 33
БСП: Изборната машина на ГЕРБ засече
©

На последните десет частични избора ГЕРБ не печели никъде, БСП  има победа в три кметства и в едно отива на балотаж. Това  коментира секретарят на БСП Катя Николова на пресконференция по  повод проведените в неделя частични избори за кмет в десет  населени места. По думите й реалният вот на хората е най-доброто социологическо изследване.

В Калофер ГЕРБ са трета политическа сила и печелят едва 2,4  процента от избирателите, отбеляза Николова и поздрави  спечелилия кмет Румен Стоянов, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП. Катя Николова коментира, че въпреки натиска, лъжите и  манипулациите хората вече не вярват на ГЕРБ и анти-ГЕРБ вълната  се надига. Основният извод от тези избори е, че вече страхът на  хората до голяма степен е преодолян и те са готови да отстояват  истинския си вот, посочи тя.

Изборната машина на ГЕРБ засече, коментира председателят на  Младежкото обединение на БСП Явор Гечев.

По-късно днес младите социалисти ще дадат началото на акцията  "Обратно броене" на оставащите дни от мандата на ГЕРБ. Всеки  ден ще излиза по един слоган, днес той е закономерен - "Началото на края на ГЕРБ", коментира Гечев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4509 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
Бягайте!

2012.10.14 | 09:49

32
Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват от 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗГАВРИТЕ С ТОВА «ПРАВИТЕЛСТВО». Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството… Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти… Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на “туризъм” и “история” (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...

2012.10.14 | 09:49

33
spoko boko 6te napravi izmama na izborite i 6te vi premetne.

2012.10.14 | 09:48

31
Ало,бегача,бегай бързо,че да не те стигне некой.Трябва бързо да се отървем от подобни курешки и да се опитаме да създадем това което другите са създали вече,а такива педерасти като бегача трябва час по-скоро да изринем заедно с другите лайна.Народе,ще се справим и никой не е казал,че ще е лесно,но нямаме избор.

2012.10.13 | 21:41

30
засечката значи да го духат БСП краят им се вижда

2012.10.09 | 18:12

7
БРЕ от каде ви събраха да не е имали конгрес на БСП в интернет че всички са събрани тук или БСП е раздало безплатни компютри и безплатен инернет и да им е казало да плюят.Ей много сте прости !!!!!!!!!!!!!!!!!

2012.10.12 | 17:28

29
Ако беше поне малко хитър, тези пари, които ти плащат от ГЕРБ да драскаш по форумите, ще ги вложиш в някой друг учебник. От всеки твой коментар лъха на ЕЛЕМЕНТАРНА липса на знания. Но аз друго и от герберастки псета не съм и очаквал де, същите сте като господаря си - тъпи, арогантни и необразовани.

2012.10.09 | 18:15

19
Ама поне не сме чак толкова тъпи, колкото вас, герберчета нещастни! Хубавото е, че вече ви се види краят- колкото и да пищите!!!
Мусалата

2012.10.09 | 11:40

1
Абе много сте тъпи това ченгетата! Като ви дадат някаква заповед сте като гестаповци. И много още бой ви чака!
kristiqn

2012.10.12 | 17:27

28
хора бягайте да учите в друга държава.махайте се от България.има ниски заплати безработица...
Не!

2012.10.12 | 17:27

27
Абе няма такава държава!
o&k

2012.10.12 | 17:26

26
Эабелязал съм,че БСП-то мн искрено се радват,като откриват топла вода!И естествено не энаят,че доста отдавна Нане е каэал на Вуте,че "всичко що е механиэъм,ке се счупи-нема начин"!А това което отлично си энаят но си премълчават е,че точно със эасякла иэборна машина бат Бойко ще ги бие на иэборите:)

2012.10.12 | 17:25

25
ооо курвенцата от бсп пак се надяват някой да им го надене и да им хвърли жълти стотинки. Те отдавна са показали, че това е твърде висока цена за задниците им.
Охоооо

2012.10.12 | 17:25

24
Абре, господа социопа... социалисти, извинявам се грешка на пръста, имам един въпрос към вас - за какъв страх говорим? Страх от какво и кого? От Цветан? Бойко? В БСП нормално е да ги е страх, толкова окрадоха, но да вменяват на народа глупости... това изявление на партията лъха на партизанщина. Когато гласувах на президентските избори видях едно име в списъка, от което тръпки ме побиха - Трактора. Знаем добре този светооовно признат академик на икономическите науки (мисля че са признали друг единствено Сорос) кой го назначи начело на ДАНС. Както и да е, бялото явно го шмъркате, зеленото го пушите, а червеното е за вас мензис.
Антипартийната вълна, другари !

2012.10.12 | 17:24

23
Антипартийната вълна, другари !!! Нагледахме се на всякакви обирджии, уж представляващи интересите на НАРОДА !!! ВЪН !!! Всичките !!!
sas

2012.10.09 | 22:47

22
като съберем всички гласували хора от последните няколко частични избора са не повече от 1000 човека за тия десет селца ,та ако гей сергей се топли с тия резултати значи му е спукана работата и то за втори път

Добави коментар

Водещи новини