Хотелиери: Слънчев бряг е като селски кокошарник заради сергиите

  • 05 октомври 2012 10:28

  • 2888
  • 4
Хотелиери: Слънчев бряг е като селски кокошарник заради сергиите
©

Хотелиери - членове на сдружението "Съюз на собствениците"-"Слънчев бряг", настоява всички временни обекти на територията на курортния комплекс да бъдат премахнати. Това съобщи председателят на сдружението Елена Иванова.

Тя каза, че писмо с искането е изпратено до министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и председателя на Народното събрание /НС/ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. В него се казва, че с този проблем Съюзът се бори от години. Бичът "сергии за гащи, чорапи и кинкалерия" трябва да бъде изкоренен окончателно веднъж и завинаги, се посочва в писмото на хотелиерите, обединени в Съюза.

"Основната причина "Слънчев бряг" да изглежда като "селски кокошкарник", както заяви премиерът при едно от посещенията си в района, е наличието на голям брой временни обекти, които, както с външния си неугледен вид, така и със стоките, които предлагат, не кореспондират по никакъв начин с висококатегорийната хотелска база и принизяват имиджа на курорта", каза Иванова. Този проблем би получил разрешение, само ако е налице желание от страна на управляващите да внесат необходимите законодателни промени, които да доведат до окончателната раздяла с понятието "временен поставяем обект" на територията на националните ни курорти, допълни Иванова.

В заключение от Съюза на собствениците посочват в писмото, че хотелиерите от националните курорти са най-големите инвеститори в българския туризъм и като такива, също формират основния обем на данъците в съответните общини. Ето защо сме длъжни да защитим, както собствения интерес, така и интереса на държавата като получател на тези данъци. Това бихме го направили с всички позволени от Закона средства, включително и с протести, се казва още в писмото на организацията.

Последвайте канала на

БТА
2888 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.10.30 | 00:51

4
Те пък едни хотелиери
Захари Стоянов

2012.10.30 | 00:51

3
Да знаете всички! Най-гадният курорт в България е Слънчев бряг и прилежащия му Свети Влас! Там ще срещнете само мутрите на Митьо Очите, който трябва да е в затвора за винаги, неговите кучки са също там и въобще една огромна чалгаджийница пълна с мутри и курви и ужасно презастроено! Но нали обикаля Лиляна по плажовете? Защо не се разпореди да се премахнат битаците? Всъщност тя нищо не може да направи, щом не можа да събори и изчисти от плажа на Кабакум котурката на оня мръсник и бандит Марешки!
Бродяга

2012.10.30 | 00:49

2
Хотелиери: Слънчев бряг е като селски кокошарник заради сергиите Може би е така защото и хотелиерите ни са гангстери или корумпирани политици със фалшиви дипломи и самочувствие на гръцки богове !
Центурион

2012.10.11 | 15:10

1
Хотелиери: Слънчев бряг е като селски кокошарник заради сергиите Не само туризма ни е селски кокошарник цялата ни жалка икономика е селски кокошарник , че и политиката ни е селски кокошарник ( от 09.09.1944г. само селендури ни управляват ).

Добави коментар

Водещи новини