Плевнелиев: Проектобюджетът за 2013 година е разумен и балансиран

  • 04 октомври 2012 15:05

  • 611
  • 2
Плевнелиев: Проектобюджетът за 2013 година е разумен и балансиран
©

"Бюджетът, който беше представен вчера от Министерството на финансите, е балансиран, разумен и коректен", каза президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пред журналисти.

"Радвам се, че в този бюджет виждаме повече пари за армията, повече пари за образованието и в сектори, свързани с икономическото развитие на държавата и социалната сфера. Ако някой направи анализ на цифрите, ще види, че от около 30 милиарда лева бюджет, над 10 милиарда лева отиват за социални дейности, което е най-високата цифра, която досега е давана. Също така имаме най-големия обем пари, давани за икономическа дейност, над 5,4 милиарда лева", каза президентът.

"В период на криза това е един добър бюджет, рационален, разумен", добави президентът.
Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното присъства на деня за високопоставени гости на командно-щабно учение „Траен мир-2012” на полигон „Корен”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
611 2

Коментари 2

Добави коментар
Плевньо

2012.10.05 | 20:43

2
Къде са 14-те милиона за БАН бе лъжльо. Напълниха с пари ведомството му - това не е президент, а клакьор.
ICEMAN

2012.10.05 | 20:43

1
Господин президент! Вие освен думичките "разумен" и "балансиран" други не знаете ли?Народа иска да чуе Вашето становище не това което Ви се казва да кажете!Вие сте президент на Република България не на ГЕРБ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини