Спипаха наркодилъри във Варна (снимки)

  • 04 октомври 2012 09:56

  • 2488
  • 0
Спипаха наркодилъри във Варна (снимки)
© МВР

Дилъри на марихуана са задържани във Варна, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Акцията на служителите на звеното на ГДБОП е проведена под прякото наблюдение на Варненска Окръжна прокуратура. В предприетата операция на антимафиотите от сектора за борба с организираната престъпност във Варна се включили и служители на Окръжен следствен отдел. При претърсване на апартамент в областния град, обитаван от 29-годишния К.Н. са иззети около килограм изсушена зелена тревиста маса – марихуана, 300 гр. бяло прахообразно вещество, реагирало на амфетамин, две везни и 3000 лева. Във второ жилище във Варна, обитавано от К.Н., са намерени 20 000 лева и около 3 гр. суха марихуана.

В хода на работата по случая са задържани и В.Ц. на 28 години – осъждан за престъпление по чл. 354-А ал. 1 от НК и К.И., също на 28 години – осъждан за престъпление по смисъла на чл. 354-А ал. 1 от НК. При претърсването на дома на В.Ц. са иззети две електронни везни и три мобилни телефона. Под един от прозорците в имота са открити 15 гр. марихуана, както и полиетиленов плик с бял прах.
В жилището, обитавано от К.И.са открити още 25 гр. марихуана и електронна везна, а в имот на негов роднина - добре гледани седем конопени растения с богати съцветия.

Тримата са задържани за 24 часа. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2488 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини