Изграждането на кръстовищата на две нива в София върви в срок

  • 03 октомври 2012 15:05

  • 1075
  • 0
Изграждането на кръстовищата на две нива в София върви в срок
©

Изграждането на двете кръстовища на две нива в София - между булевардите "Пейо Яворов" - "Драган Цанков" и "Георги Софийски" - "Иван Гешов" се изпълнява в срок.

В края на ноември ще е готово кръстовището на Телевизионната кула, а до края на годината на бул. "Гешов", потвърди столичният кмет Йорданка Фандъкова: "Следващата година обаче ще трябва да започне изпълнението на още две кръстовища, това е на булевард "България" и булевард "Гешов" и на Семинарията, така че да може да се облекчи трафикът".

"Всичко това изисква за съжаление и малко търпение, освен средства и проекти. Действително е натоварен трафикът, особено на Телевизионна кула е много трудно. Това поражда и допълнителен проблем с "Цариградското шосе". Само още месец и половина мисля, че си струва да изтърпим, защото проектът е много хубав, безконфликтно кръстовище, разчитаме и на гаранциите, които се залагат, много строги гаранции с контрол, така че ако не дай Боже нещо има, да може да се възстановява от изпълнителите", каза столичният кмет.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1075 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини