БГ крадци всяха смут във Верона

  • 01 октомври 2012 16:36

  • 857
  • 0
БГ крадци всяха смут във Верона
©

Група млади и красиви българки всяха смут през този летен туристически сезон в италианския град Верона, като обираха системно посетители на един от символите на града - къщата на Жулиета, съобщава електронното издание "Ти Джи Верона".

Къщата на героинята от драмата на Уилям Шекспир "Ромео и Жулиета" привлича туристи от целия свят. Основната атракция в нея са снимките под и на балкона на Жулиета. Туристите освен това ритуално позират за снимки до статуята на героинята на Шекспир в двора, галейки гърдите й за късмет. През това време българките ловко ги обирали и така се превърнали в истинска напаст.

Миналия петък полицията успяла да арестува и последната 19-годишна българска крадла, предава БТА. Тя се представяла за туристка, носела фотоапарат и докато уж правела снимки, пребърквала чантите на околните. Тя била задържана в момент, когато се опитвала да обере аржентинска туристка.

Електронното издание посочва, че българката е осъдена на 6 месеца затвор с отложено изпълнение на присъдата заради опита за грабеж.

Последвайте канала на

Десислава Станева
857 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини