В Пазарджик заплашват християните

  • 29 септември 2012 16:34

  • 15767
  • 59
В Пазарджик заплашват християните
©

Християните са заплашвани в кв. Изток в Пазарджик, каза жител на ромската махала в града в предаването Отечествен фронт с Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в.

Според мъжа, който е евангелист, жените носят оръжие и християните са притеснявани. Той посочи, че дъщеря му е била бита, защото е християнка. Иван, както бе наречен ромът, посочи, че мюсюлманите не пускат децата си да играят с връстници от друга религия и не дават учениците от двете религии да седят да един и същи чин. Конфликтът е започнал преди четири години. Християнчетата не играят с мюсюлманите, защото мюсюлманите не пускат децата си да играят заедно. "Ако се разкрия трябва да напусна града си, каза събеседникът, наричан Иван", като посочи, че го е страх за него и семейството му.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
15767 59

Свързани новини

Коментари 59

Добави коментар
kahsika

2014.02.01 | 00:13

59
Bez ARMIQ nqma darjava i darjavnost

2014.02.01 | 00:13

58
tankovata brigada ne e li tam nablizo.
DESEN

2012.10.11 | 12:45

57
В Пазарджик не са ислямисти а натурални ЦИГАНИ които с това си представление целят да скрият своята ЦИГАНСКА идентичност! Не омаловажавам проблема но както каза един по долу да дойдат ескимоси с пари и ескимоси ще станат мангалите! Трябва да им се удари притока на пари и да им се хвърли един здрав бой за изтрезняване кои са всъщност !
Медиите си търсят сензация.

2012.10.11 | 12:44

56
Чудя се, как може да има толкова прости и спрели хора, които да вярват на всичко, което се пише в някакви долнопробни сайтове като този? Драскачите си търсят СЕНЗАЦИЯ. Според мен, не трябва да се обръща толкова голямо внимание на гадните цигани, те нито са истински християни, нито истински мюсюлмани, така че заглавието на темата е подвеждащо в конкретния случай.
Ami

2012.10.11 | 12:44

55
Като сме мишки ВСИЧКИ така е ще мачкат !Без ДЪРЖАВА няма оправия , но за да имаме нормална държава трябва да имаме нормален НАРОД , а ние не сме такъв ... За съжаление всеки (включително и аз) си гледа в неговата празна паница и нищо не го интересува , всичко го знаем това и нищо не правим по въпроса да станем ОБЩЕСТВО !
Anonymous

2012.10.11 | 12:44

54
Здравейте проблема с циганската престъпност става все по голям и решението по сложно ... Тук обаче идва проблема от управляващите , които НЕ взимат мерки в това отношение поради простата причина , че им трябват техните гласове. Но този проблем се крие , от медии , вестници и прочие в България всеки ден има Убийства от цигани , но това на страни. Както стана ясно ще дойде момента , в който ние ЩЕ се наложи да се защитаваме и тогава ни трябва обединение. Може и да ме нарекат расист , но СГАНТА наречена ( Роми ) няма реализация никъде. А проблема се задълбочава и ще мине границата скоро не знам какво е положението в Пазарджик , тей като не съм ходил , но ако е така както го описват там ще е първото място на масови безредици и убийства. Затова , ако правителството не вземе мерки рано или късно както в с. Катуница народа ще ги вземе ...
Федор

2012.10.11 | 12:43

53
Аз, тая демокрация не я разбирам нямам право на нормален ЖИВОТ, нямам право да се защитавам и да нямам права в собствената си държава, върнахме се във феодалния строй. Дават ти пари колкото да не умреш от глад и живееш в мизерия. Това ли ти е демокрацията? Хах... наникаде... Аз мога да кажа съвсем спокойно:- Преди никога не съм мислил, че няма да имам праи и как ще си плащам слетките и да си копувам нещо за хапване. И не само аз. Сега кой има пари...? Преди никога не е имало бедни и просяци, имаше уважение всичко работеше всяка истанция имаше ред и бяхме по чисти. Сега като нация се затриваме, данеговоря, че човешките права са смазани. Ние сме, като роби на свободен режим. Аз правя разлика между лукс и мизерия, сега сме надъното на тинята. Беден народ бедна даржава няма развитие, ако нямаме пари обикновените хора. Няма значение какво правиш, а какво си направил. Като гледам какво се случва как мога да кажа, че е добре :)
onq s konq

2012.10.11 | 12:42

52
Руснаците са ми симпатични,но не и строя им.В случая величяенето относно "справянето с проблема" им е драэнещо,сякаш Хитлер не би се справил по-добре?!Въпросът опира до диктатура или демокрация.А ако се справяха добре эащо се раэпадна соц.лагера?И эащо от необятната СССР останаха само Русия и Беларус?...и СТОЛИЧНАЯ,ако трябва да сме честни:)
todor

2012.09.30 | 20:44

10
rusia kato durjava pak si e neobqtna,koq mislish e nai-golqmata strana po teritoria v momenta,ako ne znaesh ,she te otkrehna-RUSIA.....
Revoluciq

2012.09.30 | 01:18

1
Mamicata vi Turska ............ rano lli kusno ako ne se vzemat merki navreme,shte ima voina i to za zapazvane na sobstvenata ni teritoriq i za hristinskata vqra. GERB paraziti dolni kude ste sega v tozi moment??? Pak li imate po -vajni problemi sus magistalite i igrata na futbol ili shte se prodadete na rqzanite bokluci
mitko

2012.10.11 | 12:40

51
ne sa samo turcite, ti ne razbra li 4e idvat i talibani ot s. arabiq i iskat da si nalojat 6ibaniq islqm v cql svqt i 6te zapo4nat s balgariq
4o4o

2012.10.11 | 12:39

50
Номер 30, сами си го съсипваме и продължаваме да го правим. Вместо в казарма да ходят, младежите се алкохолизират и дрогират. На първо място сме станали по затъпяваме на младежта. Да ни е честито.

Добави коментар

Водещи новини