Няма мераклии за имотите на Очите

  • 29 юни 2011 08:03

  • 3419
  • 6
Няма мераклии за имотите на Очите
© Интернет

Те бяха конфискувани от държавата с решение на съда по делото срещу Очите за пране на пари.

Сред имането са и двата апартамента, които се водеха на името на децата му.

Първата публична разпродажба на имотите на Димитър Желязков обаче най-вероятно ще приключи с пълно фиаско, признават от приходната агенция. До момента не са се появили мераклии да наддават.

До миналия петък, когато приключи крайният срок за подаване на оферти, такива е нямало, информираха още от НАП. Никой не е пожелал дори да зърне апетитните апартаменти, магазини и складове в Несебър. Насроченият за 30 юни търг обаче няма да бъде отменен, пише "Монитор".

Той ще се проведе, както е по закон, в обявения час. Публичните изпълнители са длъжни да изчакат дотогава, за да проверят дали някой не е подал оферта по пощата, която още не е пристигнала. Ако пощенското клеймо е ударено преди изтичането на крайния срок, то тя ще бъде приета като напълно редовна.

Само оферта, подадена по пощата, може да спаси търга, но никой не храни особено големи надежди това да се случи. По-вероятно е да се окаже, че наистина няма нито един кандидат да придобие имот на известния наркобос. При такъв развой на събитията НАП ще насрочи повторен търг, но вече с 20% по-ниски цени от сегашните.

Последвайте канала на

3419 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
koko

2011.07.13 | 22:30

6
taka e kogato specotrqda eliminira pokrovitelite my vsichko za nego prikluchi
b

2011.07.13 | 20:35

5
edin Kosio (koito tragna ot VIS)zadmina i glavni i legendarni za ima nqma 4,5 godini.Napravi strashno mnogo hora bogati i sled tova go likvidiraha kato besno pse nasred Amsterdam
лала

2011.07.13 | 18:02

4
Имотите са прокълнати!!!!!!!!!!
Bob

2011.07.13 | 18:02

3
Ем ние всичи сме прокълнати. Ще изчакам отстъпката да стане 60% и тогава ще пусна оферта...

2011.07.13 | 18:02

2
Не бих ги взела дори и ако ми ги подарят. Можем само да фантазираме какво е ставало в тези имоти. Честито на НАП.
сссс

2011.06.29 | 10:52

1
Жалко за Митака. От началото на 90-те се пробва да се вклучи в голямата игра, но големите така и не пожелаха да му възложат нещо наистина отговорно, щото си го знаеха, че си е див селянин. Така например Жоро Илиев го взе под крилото си през около 1998-2000 год. и започна да възлага различни задачи, като например да се грижи за дискотека, заведение или пък тук таме да продаде малко кокаин. През първите 2-3 години Митио се справеше добре и Жоро беше доволен, Митио му отчиташе между 20000-30000 лева на месец, стигаше се и до 50000. Но през 2005 год. Очите почна да иска твъде много от Жоро, дори почна да вкарва проститутки в заведения на Жоро без негово знание, за което в последствие отнесе доста голяма глоба от Жоро за неподчиниение. Митио си помисли, че ще може да достигне нивото на легендарния Васил Илиев и едва ли не ще достигне нивото на Жоро Илиев. Така с настъпвнето на лято 2005 Митио изгъби тотално доверието на Жоро Илиев, въпреки, че Жоро донякаде му беше благодрен, че за близо 5-6 години Митио му отчете близо 5 млн. Но все по- честото неподчинеие пред и Главния и големеено му пред големия, накара Жоро да му обърне гръб и да го отлъче от всякъкъв бизнес. И след като Жоро беше убите през август, Митио Очите загуби своя единсвент покровител, шеф и благодетел, който е имал някога и веднага след смърта на Жоро Митио го арестуваха - нещо, което неможеше да се случи доката Големия беше жив. Сега Митио живее, като куче и няма нито пари, нито уважението на никой в тази държава, дори маика му не го иска. Жалко!

Добави коментар

Водещи новини