Плевнелиев избра студентите от Харвард, за да издаде тайната си за успех

  • 28 септември 2012 13:21

  • 831
  • 2
Плевнелиев избра студентите от Харвард, за да издаде тайната си за успех
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното избра студентите от университета Харвард, за да издаде тайната на личната си рецепта за успешна политическа кариера.

В Бостън Плевнелиев откри и изложба, посветена на спасяването на българските евреи през Втората световна война, предаде БНТ.

Възпитаниците на най-стария и прочут университет в Америка Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното нарече бъдещите млади световни лидери. Разказа им откровено за пътя, който е изминал от успешен мениджър до министър и държавен глава. Изброи 8-те си лични правила за успешен бизнес, които е пренесъл в президентската администрация и които нарече меню за политици.

"Имайте приоритети, винаги мислете дългосрочно, изграждайте доверие, не превръщайте харченето на публични пари в цел, а в инструмент. Имайте инициативи и не обещавайте много", заяви Плевнелиев.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното отново посочи пред студентите, че най-важното, за да се развиваш, е да имаш план, но и да вярваш в този план. На младите български студенти Плевнелиев каза, че са добре дошли в неговата администрация със своите инициативи и идеи.
По-късно в университета президентът откри изложба, посветена на съдбата на евреите в България по време на Холокоста и спасяването на българските евреи през Втората световна война.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
831 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.09.29 | 00:39

2
Че то "тайна" няма, има само условие - да си наследник на по-видни функционери от БКП-то!!!
Центурион

2012.09.29 | 00:39

1
Той Антон Кутев я издаде тайната на успеха в България на 99.99% останалото е лизане на правилният задник или предник и успеха е 100% гарантиран !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини