Мъж намери отрязания си пръст в стомаха на риба

  • 27 септември 2012 17:35

  • 1465
  • 1
Мъж намери отрязания си пръст в стомаха на риба
©

Американец, който загубил четири пръста на едната си ръка при спортна злополука край езеро и се шегувал в продължение на три месеца, че са се превърнали в храна за рибите, имал рядката възможност наистина да разбере какво се е случило с тях.

Двама рибари, които почиствали уловените от тях риби край бреговете на езерото Прийст в щата Айдахо, случайно попаднали на малък пръст (кутре) в стомаха на пъстърва.

Те веднага съобщили за откритието си в полицията. От там сканирали пръстовия отпечатък и го проследили до собственика му – 31-годишния Ханс Галаси, който отказал да си прибере кутрето обратно, разказва БТВ.

Галаси бил загубил четирите пръста на лявата си ръка по време на каране на уейкборд, когато ръката му се заклещила в спомагателно въже, което при стягането ги откъснало.

Самият Ханс Галаси разказва пред Би Би Си, че за последните три месеца след инцидента е преминал през усилена физиотерапия за частично възстановяване на двигателните функции на лявата си ръка и не желае да види отрязания си пръст отново.

Полицаите са обещали да го запазят за известно време, в случай, че пострадалия все пак промени мнението си.

Последвайте канала на

1465 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ivan

2015.01.25 | 17:11

1
Е няма такава новина просто :Д:Д:Д

Добави коментар

Водещи новини