Пиян младеж заби колата си в мантинела

  • 26 септември 2012 11:15

  • 795
  • 0
Пиян младеж заби колата си в мантинела
©

Момиче на 19 години и 22-годишно момче са със счупени крайници след катастрофа, станала в нощта срещу неделя на пътя от Монтана за Лом при село Расово. Мантинелата, в която се врязал лъскавият "Мерцедес", едва не убила младите хора.

Ивайло и Велина пътували в „Мерцедес”, управляван от 19-годишния им приятел Денис Ц. Инцидентът станал около 2,30 часа след полунощ. Автомобилът се движел от Монтана към Лом и, според криминалистите, компанията се е прибирала от дискотека. Заради здравословното състояние на пострадалите все още не са изяснени докрай обстоятелствата около произшествието, съобщава “Конкурент”.

Луксозното возило буквално летяло по шосето. При навлизане в ляв завой Денис загубил контрол над волана, колата излязла от шосето и се надянала на мантинелата. Предпазната метална ограда пронизала ламарините и влязла в купето.

При жестокия удар са пострадали момичето и момчето, които били на задната седалка. Ивайло от Брусарци е със счупени крака, а Велина от Расово е с тежко счупване на таза.

Пристигналите на мястото криминалисти установили, че Денис е седнал зад волана доста пиян. Дрегерът засякъл в издишания въздух 1,29 промила алкохол. Той обаче няма и драскотина след катастрофата. По случая е заведено дознание.

Последвайте канала на

795 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини