Задържаха крадец на 4 тона пшеница

  • 25 септември 2012 12:16

  • 673
  • 0
Задържаха крадец на 4 тона пшеница
©

Полицаите от Костинброд са заловили 23- годишният Б.М , който е успял да открадне 4 тона пшеница от склад в село Петърч.

Мъжът е стар познайник на ченгетата и е жител на същото село. Регистриран е в полицията, осъждан е условно и е с пробация за кражби. През нощта на 8 септември апашът пристигнал с микробус в двора на земеделската кооперация в с. Петърч, разбил двата катинара на вратата на склада и под прикритието на нощта откраднал съхраняваните в него 4 тона пшеница. Незабавно след подаването на сигнала за кражбата полицейските служители започнали работа по разкриването й. След упорити двуседмични оперативно-издирвателни действия служителите на реда попаднали в дирите на извършителя.

При задържането му Б.М. категорично отричал, но откритите веществени доказателства по безспорен начин го уличили като автор на криминалното деяние. В двора на къщата му униформените намерили и иззели микробуса, използван при кражбата. Б.М. побързал да разпродаде откраднатата пшеница на свои съселяни. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини