Криминално проявен счупи черепа на шуменец

  • 24 септември 2012 14:15

  • 772
  • 0
Криминално проявен счупи черепа на шуменец
©

В шуменската болница е настанен 43-годишен мъж със счупен череп. Това съобщиха от полицията в града. Той е бил открит в безпомощно състояние на ул. „Марица" в града.

При проведените мероприятия криминалистите изяснили, че мъжът е бил пазач. Предния ден заедно с други мъже разтоварвали селскостопанска продукция на ул. "Марица", след което се събрали да се почерпят. Криминалистите разпитали няколко души, които са били на мястото. От показанията им станало ясно, че около 02:00 часа през нощта, повечето от лицата са си отишли. 34-годишен шуменец, който също бил там нанесъл удар в главата на 43-годишният мъж, след което се отправил в неизвестна посока.

При проведените мероприятия криминалистите установили, че той обитава квартира на ул. "Васил Друмев" в града. Побойникът, който е криминално проявен е открит в квартирата си и е задържан за 24 часа. В първоначалните си обяснения е заявил, че е нанесъл удар с ръка в главата на 43-годишният мъж. На мястото на инцидента е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

772 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини