Емилия и Николета крадат от Brandy & Monica (видео)

  • 20 септември 2012 12:54

  • 2711
  • 0
Емилия и Николета крадат от Brandy & Monica (видео)
©

„Ще чакам да ми звъннеш” – един от най-чаканите клипове във фолка, се оказа нагло копиран.

Видеото на Емилия, с ексклузивното участие на Николета Лозанова е с краден замисъл, потвърдиха го и Интернет потребители, възмутени от липсата на всякаква индивидуалност у родните певици, пише kliuki.net. Те намериха поразителна прилика с клипа към „The boy is mine” на Brandy & Monica.

Явно сценаристите са разчитали, че феновете няма да се досетят за приликата в сюжета, тъй като „The boy is mine” излезе през далечната 1998 година. Прозорливи Интернет потребители обаче, веднага ги хванаха на местопрестъплението.

Особено финалът на „Ще чакам да ми звъннеш” е едно към едно с „The boy is mine”. В песента на Бранди и Моника двете жени се съюзяват срещу общия им любовник, който се опитва да тъче на два стана.

В края на клипа мъжът отива на гости у една от приятелките си, но остава неприятно изненадан. Врата отварят и двете му жени и го разобличават.

Точно същият е и финалът на „Ще чакам да ми звъннеш”. Мъжът звъни на вратата на Николета, но зад нея се появява и другата – Емилия.

„Толкова ли не можаха да измислят нещо ново, нещо оригинално?! Защо винаги трябва да крадат идеи”, възмущават се потребители относно „Ще чакам да ми звъннеш”.

Последвайте канала на

2711 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини