Джамбазки: Циганета по голи задници яхат коне между колите в София (видео)

  • 19 септември 2012 08:46

  • 5651
  • 9
Джамбазки: Циганета по голи задници яхат коне между колите в София (видео)
©

Това, което се случва, трябваше да стане преди години. Още Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра беше обещал жилища на тези хора.

Това каза пред Нова телевизия лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев по повод разрушаването на циганско гето на столичния бул. "Европа" и преместването на хората оттам в общински жилища в кв. "Люлин".

Ангел Джамбазки от ВМРО се усъмни, че ромите ще се разбират с новите си съседи в блока, но поздрави Столична община за премахването на гетото. "Тук беше практика циганета по голи задници да яхат коне между колите", посочи той. Той се възмути, че на ромите са дадени общински жилища. Според него основание за това имат само тези, които са имали собственост. "Хубавото е, че един катун е разрушен, така трябва да се постъпва с всички незаконни постройки. Това обаче е капка в морето, над 40 катуна има в София. Те трябва да бъдат премахнати - създават неуки хора, които не се социализират. Не може циганите да живеят без регистрации в такива катуни", категоричен бе той.

"В катун руснаци рядко съм виждал, но и нашето отношение за живеене без регистрация е такова - не може да идват отнякъде хора и да пречат на традиционно живеещите тук цигани", заяви лидерът на "Евророма". Попитан какво работят тези хора, Кънчев контрира с въпрос: "А вие знаете ли какво работят българите от "Люлин"? Джамбазки се намеси с коментар, че работят това да вземат социални помощи. "Г-н Джамбазки пак включи плочата", заяви лидерът на "Евророма", според когото ромите от бул. "Европа" не били създавали проблеми и не извършвали престъпления.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5651 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.05.23 | 22:37

9
Чак пък и апартаменти им дават !! , еми дайте по-един и на нас БЪЛГАРИТЕ , аз също нямам жилище ама работя и си плащам наемите, а на мангалите .... апартаменти без пари им дават, умрете до един , жалки превилигировани твари
Катя

2015.05.23 | 22:37

8
Преди години ги настаниха в нов жилищен блок.Сега той е разбит и дограмата му е открадната.На такива животни не трябва да се дава нищо,те са като мравките навсякъде и ги мързи да работят.Дайте им само купони на нещастниците.

2015.05.23 | 22:37

7
ДА ЖИВЕЕЛИ ТРАДИЦИОННО.ЗНАЧИ ДА КРАДАТ,ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ И РЕД ДРУГИ ТЕХНИ ТРАДИЦИИ.МНОГО МАЛКА ЧАСТ ОТ ТЯХ НАИСТИНА СЕ СТАРАЯТ И ЖИВЕЯТ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА.НО ТОВА Е КАПЧИЦА В МОРЕТО.ТАКА,ЧЕ ТОЗИ МАНГАЛ ДА НЕ ГОВОРИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ,А ДА МИСЛИ КАК ДА ГИ ОЧОЛОВЕЩВА.
Никой

2015.05.23 | 22:37

6
Ами добре, аз едва смогвам да си плащам данъците, завишените сметки, едва остава за храна, за излизане или дрехи да не говорим, но никой не го е*е! Утре ако се самоубия, пак никой няма да го е*е! И не съм само аз, много сме! Но големия проблем в БГ са циганите, които не плащат данъци, сметки, само вземат от тази държава и се роят като оси! Дай сега жилища да им търсим! А за мен жилище- кога? Нормална работна седмица (по-малко от 60 часа седмично) - кога? Почивка- кога? Живот- КОГА?
Зарко Иванов

2015.05.23 | 22:37

5
Господин Кънчев ,традициите са си традиции а плащанията на наем,ток и вода в тези общински жилища според Вас какво са?Пазенето на общинската собственост и спазването на обществения ред не се ли отнасят за циганите?Може би за циганите се отнася само правенето на още циганчета,кражби,неплащания на данъчни и осигурителни задължения,ползване на социални помощи и социална пенсия ?Не знам какво работят хората в Люлин ,но зная че ако не си платят тока им го спират,ако не си платят водата също им я спират и им изпращат съдия изпълнител .Какво ще му вземат на циганина ,който е в общинското жилище и не си плаща?
Ужас!

2015.05.23 | 22:37

4
Този е няма толкова неприятно същество!Нахален,жесток,мисли се за уникално важен и интересен...
към Кънчев

2015.01.27 | 14:21

3
Кънчев никой не е длъжен на пасмината цигани който защитавате,те от нас взимат и чакат да им даваме,а те на нас какво дават,освен ненужните си деца и източването на пари от всички институцийте,освен мързела си и негармотността и нахалството им,безкрайните им цигански панаири завършващи с бойща и кучеци,на всичкото от горе срама който търпим заради тях защото са безкрайно просто и нагли.....длъжни ли сме ние всички да ги търпим,защото вие като взимате пари за да ги защитавате и ,,интегрирате'' защото това е смешна дума за тях,ние длъжни ли сме за да имате очи да си отваряте устата и да говорите глупости,ама при руснаците такива не виреят бързичко ще ги интегрират наистина да работят за да си покриват поне половината от това което точат от държавата! Срам и позор Кънчев срам и позор
Възмутен гражданин

2015.01.27 | 14:20

1
И защо г-жа Фандъкова реши,че Люлин е помийна яма (заприличал е на такава от безкрайните върволици мангали ровещи денонощно в боклукчийските кофи), където може да изхвърли този човешки отпадък? Разкарайте тази паплач далеч от нормалните хора, защото не са виновни найлоновите торбички за чистотата на града, а циганите!!!
Друг възмутена

2015.01.27 | 14:21

2
Ами аз мога да предложа на Г-н Кънчев след като страстно си ги защитава да си направи един катун но ИЗВЪН СОФИЯ и да си живее с тях,тъкмо да си изчистиме София и да живеем спокойно без смрадтта им и циганията им денонощно.....

Добави коментар

Водещи новини