Майката на убитата Ивелина: Искам доживотен затвор за полицая

  • 17 септември 2012 14:15

  • 2490
  • 1
Майката на убитата Ивелина: Искам доживотен затвор за полицая
©

Окръжната прокуратура в Ловеч днес ще внесе искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" на полицая, убил 25-годишно момиче. Това съобщи за БТА говорителят на прокуратурата Валентин Вълков.

Иво Маринов бе задържан за 72 часа с обвинение за умишлено убийство на Ивелина Славчева. В събота сутринта 33-годишният полицай застреля с пет куршума младата жена пред дискотека в центъра на Ловеч. Днес следовател разпита близките на Ивелина и приятелите й, с които е била през фаталната нощ.

Майката на убитата Ивелина заяви, че ще иска доживотна присъда. Тя вярва, че полицията и разследването ще си свършат работата. По думите й дъщеря й няколко пъти е звъняла на телефон 112 с оплаквания, че Иво Маринов я преследва. Последния сигнал е подала лично в Районното управление на полицията в Ловеч вечерта преди да бъде убита. От там й казали в понеделник, т. е днес, да представи съобщенията, които е получавала от Маринов във Facebook и на мобилния й телефон.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2490 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.20 | 01:20

1
Какво сте го захапали това, че е полицай... Полицай, та полицай. Всеки има актове и ги "обича", то е ясно. Превъртял е нещо тоя, на всеки може да се случи. То в тая страна половината сме изкукали, а другата половина е изкукуригала, ама никой не си признава. Година и половина се е влачил по нея, считай тоя тестостерон колко се е натрупал, как няма да изперка. Който предотврати подобно битово убийство, да се обади по телевизията, щото ще е уникално събитие. Като цяло - жалко за случилото се, но колко убиват по пътищата, пък не "ревете" сега за тях. 800 - 900 човека умират по пътищата годишно, за част от тях също може да се приеме, че са убити едва ли не умишлено, нищо, че юридически не е така. Само се чешат езици тук, а мъката си е за семейството...

Добави коментар

Водещи новини