Таки на свобода, движи с манекенка в Дубай

  • 13 септември 2012 21:31

  • 7422
  • 2
Таки на свобода, движи с манекенка в Дубай
©

Последният истински наркобос в България Христофорос Аманатидис-Таки е на свобода. Тази новина разкри неговият баща Никос, който се занимава с детско-юношески футбол в столичния квартал "Люлин", пише в. "България днес".

Таки успокоил татко си, че е пуснат от ареста в Дубай. Свободата му още не била пълна, тъй като местните власти го следели изкъсо, но въпреки това неговото обществено положение било много по-добро от разпространяваните в България слухове. Компания в Дубай му правела манекенката Боряна Шехтова. Тя отишла там веднага след арестуването му през месец май.

Властите в Дубай все още не дават отговор дали ще екстрадират Таки в България. У нас го чака обвинение, че заедно с Христо Вартерян-Исуса са ръководили организирана престъпна група за наркотрафик. Ако Таки не се завърне, прокуратурата ще го съди задочно, без да е необходимо присъствието му.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7422 2

Коментари 2

Добави коментар
ЕВАЛАААА..

2012.10.13 | 18:01

2
САМО ТАКА ТАКИ СЕГА И БРЕНДО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ОТНОВО КОКАИНА ДА ПРИСТИГА.. :)
AnonymouS

2012.09.14 | 20:31

1
Ще ли да го осъдят задочно хаха ,ама дали му пука бе драги съдий тъпи мишки ,вие собствените си батаци тук не можете да оправите и да въведете ред всеки втори от трети е отрепка и обикаля улиците свободно тръгна ли да си мерят гагите с най-големите много сте смотани , смотана убитнишка държава е т'ва е ..

Добави коментар

Водещи новини