Анастасия Шпагина е "Новата Барби" (снимки)

  • 13 септември 2012 19:39

  • 11840
  • 1
Анастасия Шпагина е "Новата Барби" (снимки)
©

19-годишната луда почитателка на аниме (особено популярен вид японска анимация) Анастасия Шпагина е призната от всякакъв род медии за "Новата Барби".

Това, за което живее Анастасия, не е да се превърне в кукла, а да стане аниме герой, пише inews.bg. Тя стига дотам, че да напише като профилен таглайн във VKontakte: "Аз не съм кукла, просто куклите са като мен...".

Анастасия била пристрастена към гримовете още, когато била малко момиченце – постоянно експериментирала с тях пред огледалото. С времето се пристрастила и към японската анимация.

Впоследствие Анастасия съчетала двете си мании с идеята да се превърне в характерна за анимето героиня. Използването на колосални количества грим обаче не успели да я превърнат в типичните за японската анимация кльощави героини.

Тогава украинката започнала да сваля килограми. Висока метър и 58 сантиметра, Анастасия тежи призрачните 39 килограма. Тя се стреми да свали още един килограм, за да "изглежда достатъчно добре".

Младата Шпагина вече е интервюирана от всички големи медии в родината си, участвала е и в телевизионни шоу програми.

В интервютата за последните признала, че когато се разхождала по улиците на Одеса, повечето минувачи били видимо шокирани от външния ѝ вид.

Всеки ден Анастасия става в 5 сутринта, за да може в 9 да бъде на работното си място. В нейния случай времето ѝ е необходимо, за да може да влезе в аниме роля. Един час тя отделя за гримиране – по 30 минути за всяко око. За въвеждането на аниме визия на цялото ѝ лице са необходими 2 часа.

Заради подобни приготовления тя се замисля сериозно върху възможността да се подложи на операция. Идеята ѝ е да промени визията на очите си за постоянно. Анастасия има желание на намали хирургично и своята талия, за да може, естествено, да прилича по всяко време на аниме героиня.

Едва ли ще прозвучи изненадващо, ако разкрием, че нейният модел за подражание е Валерия Луканова.


 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
11840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мъж

2013.06.27 | 02:39

1
Еххх, така ми се доигра с кукли Барби... Искам руса и червенокоса!

Добави коментар

Водещи новини