Facebook в помощ на полицията

  • 13 септември 2012 10:23

  • 937
  • 1
Facebook в помощ на полицията
©

Полицията на Ню Йорк е задържала повече от 50 члена на враждуващи престъпни групировки, след като наблюдавали тяхната активност в социалната мрежа Facebook, пише New York Post.

По думите на представителя на полицията Рей Кели, гангстерите от групите Rockstarz и Very Crispy Gangster се добавяли един друг като „приятели", за да могат да поместват послания с обиди и заплахи един спрямо друг. Престъпниците били издадени от желанието им да се похвалят с „постиженията си". "Например, след като 20 члена на Rockstarz са пребили до смърт член на VCG, един от нападателите публикува снимката си, на която е окичен с вещи от жертвата", разказва Кели.

Възрастта на арестуваните е между 16 и 23 години. Те са обвинени в незаконно притежание на оръжие, убийство и опит за убийство.

Последвайте канала на

937 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.09.14 | 01:38

1
Най-голямата база лични данни,създадена с благоловията на цру,и то с доброволното участие на милиарди навници по целият свят.който след време ще се чудят откъде ги е ударила гърмотевицата.Приказка за наивници е,че можеш да махнеш профила си.

Добави коментар

Водещи новини